articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Zimobila.ro, mobila la comanda pe gustul tau!

Zimobila.ro, mobila la comanda pe gustul tau!

🕔22.Feb 2015

Intentionezi sa iti reamenajezi intreaga locuinta si ai in plan inclusiv schimbarea mobilierului, vechi, greoi, demodat?  Nu te incanta, insa, ideea de a colinda zeci de magazine in cautarea produselor dorite, nu te pricepi prea bine sa asortezi piesele de mobilier? Nu te-ai hotarat daca sa achizitionezi mobila fabricata in serie, aflata pe stoc, sau sa apelezi la varianta mobila la comanda? Cantaresti optiunile, studiezi avantajele si dezavantajele fiecarei variante in parte? Pe de o parte, mobila la comanda ti-ar oferi posibilitatea valorificarii fiecarui centimetru patrat disponibil din locuinta ta, fiind realizata exact pe dimensiunile solicitate, eventual dupa o schita pe care deja ai conceput-o.  Pe de alta parte, presupune un timp de asteptare pana la executie si montaj. Mobila fabricata in serie te-ar scuti de batai de cap in ceea ce priveste conceperea unui plan si, de ce sa nu recunoastem, specialistii in domeniu se pricep mult mai bine la partea de design decat tine, deci ai putea gasi modele la care nici macar nu te-ai fi gandit, dar care se potrivesc de minune gusturilor tale. Ce ai zice de un magazin in care sa gasesti atat mobila fabricata in serie, dar care sa iti ofere si posibilitatea efectuarii de mobila la comanda in cazul in care dimensiunile nu se potrivesc spatiului de care dispui sau culorile nu se asorteaza cu ansamblul locuintei?

Zimobila.ro, mobila la comanda si mobila stoc

Un astfel de loc exista. Este vorba de Zimobila.ro, producator si magazin online de mobila, care isi intampina clientii cu o gama variata de mobilier aflat in stoc, realizand totodata si mobila la comanda pentru toti cei care isi doresc piese personalizate, care sa se incadreze perfect in spatiile vizate.

In procesul de fabricare al mobilei la comanda, Zimobila.ro foloseste PAL melaminat sau furniruit, MDF vopsit ori furniruit lucios/mat, MDF infoliat si MDF sau PAL printat (se poate printa ori imagine sau fotografie in functie de rezolutia imaginii).  Pentru efectuarea masuratorilor si consilierea tehnica asupra realizarii proiectului, iar ulterior pentru montaj, specialistii Zimobila.ro se deplaseaza gratuit la domiciliul clientilor din Bucuresti si din judetul Ilfov.

Ce avantaje iti ofera mobila la comanda? Dar cea aflata pe stoc, gata executata?

Mobila la comanda iti defineste stilul, personalitatea si creativitatea,  obtinand astfel piese personalizate, care sa se integreze armonios in ansamblul locuintei tale. In plus, iti ofera posibilitatea de a folosi spatiul disponibil asa cum iti doresti, mobila avand exact  forma si dimensiunile comandate.

Pe de alta parte, mobila in serie de la Zimobila.ro iti ofera, de asemenea, optiunea alegerii intre mai multe variante de combinatii cromatice. Spre exemplu, coltarele de bucatarie Studio sunt realizate in finisaje alb-negru, alb-capuccino si alb-oranj, iar bucataria Marta se poate comanda in nuantele wenge sau nuc. Mobila stoc se poate vinde si pe module, nu doar in serie, iar garantia produselor este de 2 ani.

Indiferent pentru ce tip de mobila vei opta, la comanda sau pe stoc, Zimobila.ro iti garanteaza materiale de cea mai buna calitate, finisaje deosebite, modele executate intr-un stil modern si elegant. Utilizarea tehnologiilor performante este o prioritate pentru managementul companiei, majoritatea utilajelor folosite in procesul de fabricatie fiind de origine germana si italiana – HOLZMA, HOMAG, WEEKE, VITAP, BIESSE.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se