articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Weekend va ofera focare de seminee potrivite pentru orice model!

Weekend va ofera focare de seminee potrivite pentru orice model!

🕔15.Apr 2014

Dupa o scurta perioada in care se parea ca rolul sau s-a diminuat in viata de zi cu zi a omului, semineul a reaparut brusc in ceea ce inseamna procesul de incalzire economica din casa noastra. Desi multe case beneficiaza de semineu doar pentru decor, exista si multi care au imbinat esteticul cu utilul si au activat aceste seminee pe timp de iarna.

Vorbind la modul general, un semineu este compus in principal din doua elemente: focarul si cosul pentru fum. Semineul obisnuit are de regula o fundatie, o vatra, o deschidere, un cenusar, o camera de fum si o gura de tiraj. La acestea se adauga placile, ustensilele si ornamentele (placa pentru spatele semineului, usa sau grilajul, paravanul pentru scantei, etc.).

O firma din Romania care va poate ajuta de la A la Z in domeniul semineelor este Weekend din Sfantu Gheorghe. Compania are ca principal obiect de activitate comercializarea semineelor, sobelor, pieselor componente si accesoriilor aferente. Printre aceste accesorii se includ si asa-numitele focare de seminee, componente esentiale in structura unui astfel de produs.

La Weekend gasiti o gama ampla de focare de seminee Ferlux!

Compania din Sfantu Gheorghe comercializeaza focare de seminee marca Ferlux cu puteri de functionare de la 10 la 14 KW, pentru arderea de lemne. Focarele au dimensiuni si greutati diferite, in functie de model, fiind incastrate in perete. Focarul de tip Ferlux se poate incorpora in constructii existente sau constructii noi. In ceea ce priveste principiul de functionare al focarelor incastrabile inchise, acesta are la baza convectia naturala a aerului. Acesta circula de jos in sus pe langa focar, se incalzeste si se ridica in partea superioară a lui- in hota, de unde este evacuat prin orificiile de evacuare, in incapere.

Materialul utilizat in executia focarelor este fonta. Acest material prezinta deformari mai mici, dilatare mai scazuta decat otelul, iar tensiunile in acest caz sunt mai reduse. Focarele pentru seminee prezinta o captuseala ce imita caramida, acestea asigurand un design de inalta calitate. Produsele Ferlux oferite de Weekend sunt executate la un nivel calitativ inalt pentru a asigura confortul, caldura si siguranta fiecarui client in parte, fiecarei locuinte unde acestea isi vor avea locul.

Focarele comercializate de Weekend sunt produse de Ferlux Chimeneas y Barbacoas, un important producator de seminee din Spania. Aceste focare de seminee se prezinta sub mai multe forme: prismatice, plane, curbe, de tip bloc sau tip caseta. Astfel, se incadreaza in mai multe stiluri ale caselor, fie ele traditionale sau moderne.

Focare de seminee pentru centrale termice gasiti tot la Weekend!

Un alt tip de focar oferit de firma din Sfantu Gheorghe este cel destinat centralelor termice. Acesta este un produs excelent pentru orice tip de locuinte, capabil sa incalzeasca un spatiu total de 280 metri cubi sau de 420 metri cubi, dupa model. Poate incalzi atat incaperea unde este instalat, cat si alte incaperi, atunci cand este legat la instalatia de incalzire centrala. Termofocarul este realizat din fonta si este prevazut cu clapeta de reglare a tirajului si cu geam termorezistent, ce face accesul la focar si la cenusar. Combustibilul folosit este lemnul, iar alimentarea se face manual.

Focarele pentru centrale termice au calitatea de a va oferi eleganta locuintei. Aspectul cu totul deosebit este dublat de cel al puterii de incalzire al altor camere. Curatat periodic si montat corespunzator, termofocarul va ofera performante extraordinare, timp indelungat.

Firma Weekend, aparuta in urma cu aproape doua decenii, are ca principal obiect de activitate comercializarea semineelor, sobelor, pieselor componente si accesoriilor aferente.

Date de contact:

Str.Lunca Oltului Nr.7

Sfantu Gheorghe, jud.Covasna, 520032

Telefon: 004-0726306179

Fax: 004-0267318538

eMail: office(at)weekendsrl.ro

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.