articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Web Steel – Dispozitive de ridicare din cablu pentru diverse activitati

Web Steel – Dispozitive de ridicare din cablu pentru diverse activitati

🕔27.Nov 2013

Indiferent de natura activitatilor industriale pe care le desfasurati, fie ca vorbim de domeniul constructiilor, transporturilor sau diferite alte activitati, adeseori aveti nevoie de echipamente moderne de ridicat care sa va satisfaca toate cerintele. Din gama acestor echipamente, cele mai utilizate sunt cablurile de tractiune. O companie din Romania, Web Steel din Urlati (Judetul Prahova) distribuie astfel de echipamente, printr-un sistem bine pus la punct. Echipamentele furnizate de firma prahoveana sunt de inalta calitate, conforme normelor si cerintelor europene in vigoare, si sunt certificate CE.

Printre produsele distribuite de Web Steel putem aminti: sufe si dispozitive de ridicare, chingi din poliester, dispozitive de ridicare din lant, palane manuale, echipamente hidraulice, clesti pentru tabla. In ceea ce priveste  dispozitivele de ridicare din cablu, acestea pot fi cu urechi presate, cu urechi matisate, cu bucla Flamanda, dispozitive cu unu, doua, trei sau patru brate cu inele. In procesul de productie a dispozitivelor de ridicare se are in vedere cu strictete legislatia aflata in vigoare.

Din gama diversificata de sufe si dispozitive de ridicare din cablu pe care compania Web Steel vi le pune la dispozitie se numara:

– Dispozitive de ridicare ochi-ochi:

– Dispozitive de ridicare ochi-carlig

– Dispozitive de ridicare rodanta-rodanta

– Dispozitive de ridicare inelare

– Dispozitive de ridicare ochi-carlig

– Dispozitive de ridicare ochi-carlig

Toate aceste dispozitive au ochiuri care sunt executate conform normelor europene in vigoare. Astfel, cele de la capete se obtin prin presarea hidraulica in semimatrite a unui manson din aliaj de aluminiu. Cablurile de legare pot fi executate la cerere si in alte variante constructive, iar ochiurile se pot echipa cu diverse accesorii: rodante, carlige cu siguranta, carlige de turnatorie, carlige culisante, carlige rotative, inele de prindere, chei de tachelaj, clesti de tabla.

Pentru verificarea calitatii tuturor acestor dispozitive de ridicat se respecta cateva etape: verificarea calitatii materialelor, verificarea dimensiunilor, verificarea executarii, precum si verificarea imbinarilor la smulgere.

Tot la firma din judetul Prahova mai puteti gasi  chingi de ridicare din poliester usor de utilizat, rezistente si care nu deterioreaza suprafetele cu care intra in contact. Asta se datoreaza materialului din care sunt fabricate. Totodata, ele au o greutate minima si pot fi utilizate in medii cu niveluri diferite de PH (de la acid la bazic), pentru ca nu se corodeaza. Chingile sunt usor de manevrat si elimina riscul inteparii sau taierii cu acestea. Avantajul folosirii lor apare datorita alungirii sub sarcina, care face ca bratele dispozitivelor realizate sa fie solicitate uniform.

Un alt dispozitiv de ridicare care se poate dovedi extrem de util in activitatile pe care le intreprindeti are un sistem de ridicare din chinga cu capacitate de pana la 12,6 tone. Dispozitivele de ridicare din chinga Web Steel pot fi cu una, doua, trei sau patru brate, dotate cu carlige de prindere rotative si capat liber cu inel. Sarcina de lucru la dispozitivele cu un singur brat variaza de la 1000 pana la 6000 de kilograme, la dispozitivele cu doua brate aceasta variaza de la 1400 la 8400 kilograme, la cele cu trei brate variaza de la 2100 la 12600 kilograme, iar la cele cu patru brate la fel. Aceste chingi textile inlocuiesc cu succes cablurile din otel si lanturile, datorita greutatii reduse si a greutatii scazute, cu atat mai mult pentru faptul ca nu deterioreaza marfurile.

Date de contact: 

Str. Cherba nr 53, Urlati, Prahova

mobil: 0724 27 32 85

tel/fax: 0244-445 107

e-mail: cabluritractiune@yahoo.com

e-mail: office@cabluritractiune.ro

Punct de lucru: com. Ceptura – Prahova

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare