articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Vrei sa-ti promovezi afacerea? Comanda brelocuri personalizate de la Mico Promotion!

Vrei sa-ti promovezi afacerea? Comanda brelocuri personalizate de la Mico Promotion!

🕔24.Sep 2014

Toata lumea poarta brelocuri la chei, fara exceptie. Copiii, adolescentii, tinerii, adultii, indiferent de gen si de meserie, au brelocuri. Unii folosesc frecvent o cheie, altii mai multe. Brelocurile ne ajuta pe toti sa nu le pierdem. Ne e mai usor sa gasim in geanta o cheie de care a fost prins un breloc. O cheie fara breloc poate fi ratacita usor.

Un breloc cu o forma interesanta, colorata sau nu, cu un model jucaus sau serios, e un obiect care place tuturor. Intotdeauna ne bucuram cand primim un breloc. Uneori cumparam chiar noi brelocuri si asta se intampla mai ales cand mergem intr-o excursie si ne dorim o amintire dintr-un loc pe care il vizitam.

Reclama e sufletul comertului, se spune de mult timp. Intr-adevar, pentru ca produsele sa fie cumparate si serviciile sa fie solicitate e nevoie de reclame. Prin reclame aflam de existenta unor produse de care aveam nevoie constient sau nu. Reclamele satisfac nevoia de a fi informat in legatura cu produsele care exista pe piata.

Cuvantul reclama de duce de cele mai multe ori cu gandul la spoturile din pauza publicitara de la televizor. Reclame exista si la radio, si in ziare si reviste, si pe Internet. Insa publicitatea inseamna mai mult de atat. Prin publicitate intelegem si panourile si afisele de pe strada, si obiectele promotionale pe care le primim de la diversi producatori in cadrul unor campanii publicitare sau fara o ocazie speciala. Brelocurile personalizate fac parte din aceasta categorie. Daca doriti sa le oferiti clientilor dumneavoastra prezenti si potentiali, partenerilor si colaboratorilor brelocuri personalizate care sa faca vizibil numele produsului sau serviciului pe care compania pe care o administrati il ofera, firma Mico Promotion va sta la dispozitie.

Brelocuri personalizate – forme si culori inedite

Compania Mico Promotion va da posibilitatea sa alegeti intre brelocuri metalice si brelocuri din PVC care pot fi personalizate. Cele metalice pot fi obtinute prin stantare sau prin turnare. Puteti alege brelocuri din modelele deja existente pentru a fi personalizate sau puteti solicita crearea unui model nou special dumneavoastra. Daca va intereseaza un model original matrita va fi pastrata cel putin doi ani, asa ca noi brelocuri similare vor putea fi produse daca veti face o comanda ulterioara. Daca va veti dori un breloc cu o forma in totalitate noua nu trebuie decat sa le impartasiti specialistilor firmei ideile dumneavoastra si ei se vor stradui sa le puna in practica exact asa cum va doriti. Personalizarea brelocurilor metalice se poate face prin nichelare, aurire, argintare, placare neagra sau placare antica. Brelocurile din PVC pot sa fie si ele personalizate pe ambele fete sau pe o singura fata, in 3D sau in 2D.

O gama larga de obiecte promotionale

Brelocurile nu sunt singurele obiecte promotionale pe care le puteti comanda de la firma Mico Promotion. Compania ofera si insigne cu email sau fara email, insigne cu printare pe metal, insigne tip butoni, bratari siliconice printate, stantate sau stantate si umplute, medalii si mingi de fotbal personalizate.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se