articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Vrei sa cunosti valoarea unui bun imobiliar? Solicita un raport de evaluare!

Vrei sa cunosti valoarea unui bun imobiliar? Solicita un raport de evaluare!

🕔26.Aug 2015

Bunurile imobile sunt printre cele mai valoroase bunuri pe care le poate detine cineva. Un apartament, o casa, un teren, un ansamblu rezidential, o cladire de birouri, un spatiu comercial sau o constructie utilizata in scop industrial sunt bunuri imobile cu valoare mare. Ele pot fi inchiriate, vandute sau oferite drept garantie. Se pot mosteni sau pot fi cumparate. In toate aceste cazuri e necesara cunoasterea valorii lor.

Nu e deloc usor sa stabilesti valoarea unei cladiri sau a unui teren. Si o estimare a valorii e dificil de facut de catre o persoana care nu e specializata in acest domeniu. Ca sa stabilesti valoarea unui apartament cu doua camere, de exemplu, poti sa verifici pretul de pe piata al unor apartamente asemanatoare. Poti sa tii cont si de orasul si cartierul in care e amplasat, gradul de confort pe care il ofera locuitorilor lui, eficienta energetica si nu numai.

O evaluare corecta, care sa ia in calcul doar factorii cu adevarat importanti si sa se bazeze pe informatii verificabile, poate fi facuta doar de catre o echipa specializata. Pentru servicii de cea mai buna calitate in domeniul evaluarii imobilelor poti sa apelezi oricand la Cabinet particular Evaluator Giurgiu Saceanu Marius Valentin.

Cu o experienta indelungata in domeniul evaluarii bunurilor mobile si imobile, Cabinet particular Evaluator Giurgiu Saceanu Marius Valentin realizeaza oricand un raport evaluare imobile la preturi avantajoase.

Cand ai nevoie de un raport evaluare imobile?

Printre serviciile pe care Cabinet particular Evaluator Giurgiu Saceanu Marius Valentin le ofera tuturor celor interesati se numara evaluarea imobilelor pentru impozitare, evaluarea activitatii, realizarea unui raport evaluare imobile, realizarea unui plan de amplasament, evaluarea bunurilor mobile, evaluarea proprietatilor, evaluarea transferului de proprietate, estimarea valorii unui imobil, evaluarea terenurilor si evaluarea intreprinderilor.

Evaluarea este procesul prin care se stabileste valoarea unei proprietati intr-un moment mentionat intr-un raport evaluare imobile. Un raport evaluare imobile e necesar atunci cand o proprietate e vanduta, inchiriata, oferita drept garantie pentru obtinerea unui credit si in alte situiatii in care este necesara stabilirea valorii ei. Evaluarea nu poate fi facuta decat de catre specialisti in acest domeniu, cu pregatire si experienta indelungata.

Cum se realizeaza un raport evaluare imobile?

Cabinet particular Evaluator Giurgiu Saceanu Marius Valentin realizeaza rapoarte de evaluare respectand Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator stabilit de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) si de catre Asociatia Nationala a Bancilor. In plus, rapoartele sunt realizate in conformitate cu Standardele Internationale de Evaluare (IVS).

Cabinet particular Evaluator Giurgiu Saceanu Marius Valentin colaboreaza cu persoane fizice, organizatii de stat, societati comerciale si institutii financiare. Cererile clientilor sunt intotdeauna tratate cu promptitudine si cu profesionalism. Cei care solicita ajutorul acestui cabinet particular evaluator din Giurgiu au parte de servicii ireprosabile si de consiliere in domeniu.

Un plan de amplasament realizat inaintea construirii unui imobil face ca investitia sa fie una avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Specialistii de la Cabinet particular Evaluator Giurgiu Saceanu Marius Valentin realizeaza planuri de amplasament la preturi fara concurenta.