articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Vopsele decorative de interior: 4 variante de la Sabaki

Vopsele decorative de interior: 4 variante de la Sabaki

🕔16.Jan 2017

Cauti vopsele decorative de interior deosebite a caror textura sa se asemene cu piatra, lemnul, pielea sau panza? Sabaki te poate ajuta cu 4 modele diferite, Decor Marmorin, Decor Glamour, Decor Perla si Decor Antique, pentru finisaje de exceptie. Calitatea acestora este net superioara, aspectul estetic intrece orice asteptari, sunt vopsele hidrofuge, rezistente si, mai ales, in tendinte.

Sabaki este producator de vopsele decorative de interior din Craiova

Un produator de vopsele decorative cu renume in Romania este Sabaki din Craiova. Cu o experienta de foarte multi ani, compania s-a infiintat in anul 2001, aceasta ofera clientilor sai numai materiale de calitate superioara.

Indiferent de nelamuririle pe care le au, clientii se pot adresa echipei Sabaki, iar acestia vor veni in sprijinul lor cu toata priceperea. Sabaki ofera si servicii de consultanta si consiliere, dar si servicii de transport a produselor, livrare care respecta toate termenele stabilite.

Oferta Sabaki de vopsele decorative de interior este foarte variata

Si acum ca ne-am lamurit cine este Sabaki, haide sa descoperim oferta companiei de vopsele decorative de interior. Astfel, poti cumpara direct online urmatoarele sortimente:

  1. Decor Marmorin. Se mai numeste si Stucco Venetian si poate fi achizitionat la 1 kg sau 8 kg, in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Acest kit decorativ are la baza dispersia apoasa de lianti acrilici, pigmenti, aditivi minerali si adaosuri speciale care fac ca acest produs sa fie cu totul si cu totul deosebit. Decor Marmorin este destinat decorurilor spectaculoase, vii, fanteziste chiar, fie ca este vorba despre apartamente, case, vile, teatre, banci sau bijuterii care vor sa impresioneze. Posibilitatea de a combina culorile este infinita. Textura pe care o poti obtine este de lemn, piatra, panza sau piele, straturi hidrofuge. Nu conteaza culoarea de care ai nevoie, Sabaki iti obtine nuanta dorita pe loc;
  2. Decor Glamour. Aceasta vopsea metalica este realizata pe baza de dispersie apoasa a tuturor liantilor polimerici din compozitie. Se foloseste cu succes pentru infrumusetarea peretilor si tavanelor de interior avand un aspect deosebit de decorativ, atractiv si, mai ales, modern, accentele metalice fiind pe val in amenajarile si designul interior. Este o vopsea care rezista foarte bine la frecarea umeda si prezinta permeabilitate ridicata la vapori, iar continutul de substante organice volatile este foarte redus. Vopseaua poate fi folosita chiar si pentru realizarea de desene de perete;
  3. Decor Perla. Este vorba despre un gel acrilic semi-transparent si are la baza liantii acrilici in dispersie apoasa, pigmenti, aditivi minerali si adaosuri. Este o vopsea rezistenta la frecarea umeda, este foarte decorativa, se pot decora peretii interiori in mod spetaculos lasand impresia de lemn, panza, piele sau chiar piatra in ceea ce priveste textura;
  4. Decor Antique. Aceasta vopsea prietenoasa cu mediul se poate folosi si la interior, dar si pentru decorarea vie a fatadelor, contine adaosuri organice si sticla de potasiu, ingrediente obtinute pe baza de apa. Aspectul vopselei este rustic, insa trebuie aplicate tehnici speciale. Este o vopsea puternic hidrofuga, ramane alcalina, este permeabila la vapori si rezista cu brio la schimbarile atmosferice.