articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Vopsea epoxidica de cea mai buna calitate de la Tafi Trade

Vopsea epoxidica de cea mai buna calitate de la Tafi Trade

🕔18.Oct 2015

4776a9a52298cae12c75c3caba4c7ad1Ai vizitat vreodata o locuinta a carei pardoseala te-a impresionat deoarece arata atat de bine de parca tocmai ar fi fost pusa? Te-ai intrebat mereu care este secretul mentinerii obiectelor din metal intr-o stare perfecta, fara urme de uzura sau alte imperfectiuni? Suntem gata sa deslusim noi misterul pentru tine. Secretul consta in vopsea epoxidica. Cumpara si tu acum acest produs si bucurate de avantajele acestuia! La Tafi Trade gasesti o gama variata de vopsea epoxidica de cea mai buna calitate!

Vopsea epoxidica pentru pardoseala

Acest tip de vopsea nu se utilizeaza doar in locuinte, ci si in spatii HoReCa (mai ales in restaurante), parcari auto (in locurile in care pardoseala este facuta din ciment sau beton), depozite, spatii industriale, unitati medicale etc.

La fel ca si in cazul vopselei pentru metal, vopseaua pentru pardoseala trebuie aplicata pe o suprafata ce a fost curatata foarte bine. Atunci cand este utilizata in straturi groase, aceasta vopsea se caracterizeaza prin duritate sporita, usurinta la intretinere si rezistenta foarte buna la schimbarile de pH. Mai exact, nu permite altor substante sa actioneze negativ asupra pardoselii (precum solventi, substante chimice, uleiuri si altele). Binenteles, sa utilizezi vopsea epoxidica inseamna si sa conferi pardoselii un plus de rezistenta la socurile mecanice.

Vopsea epoxidica pentru metal

Atunci cand vrei sa achizitionezi vopsea epoxidica trebuie neaparat sa tii cont de tipul de suprafata pe care o vei aplica. Pe langa vopseaua pentru acoperirea pardoselii, mai exista si vopsea epoxidica pentru metal.

Vopseaua epoxidica pentru metal are rol anticoroziv. Odata aplicata, aceasta nu va permite ca apa sau alti factori sa duca la aparitia ruginei. Din acest motiv, este recomandat sa folositi vopsea epoxidica pe mesele si scaunele din exteriorul locuintei, pe ramele si manerele ferestrelor, pe scheletul metalic al shezlongurilor, pe portile de pe terenul de sport sau pe balustrade si scari. Acest tip de vopsea se foloseste cu succes si in spatiile industriale.

De ce sa alegi vopsea epoxidica din metal?

1. Acest produs actioneaza ca un fel de bariera intre subsantele care corodeaza suportul metalic si acesta;

2. Suprafata de metal ce a fost acoperita cu acest tip de vopsea poae fi expusa in medii cu umiditate fara nici o problema;

3. Poti sa te folosesti de suprafata respectiva de metal o perioada indelungata de timp. Vopseaua epoxidica o protejeaza de contactul cu substante chimice si apa, deci este de la sine inteles ca produsul din metal poate fi folosit o perioada mai indelungata de timp.

Foarte important de retinut este faptul ca atunci cand aplici vopsea epoxidica, temperatura din spatiul respectiv trebuie sa fie cu 3 grade mai mare fata de cea a punctului de roua (condensare apa).

Daca vrei sa achizitionezi vopsea epoxidica de cea mai buna calitate te invitam sa apelezi la compania Tafi Trade. In oferta de aici vei gasi mai multe nunate din paletarul NCSI si RAL.