articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Volumetrii luminoase Sepia Print – Solutii ideale in domeniul productiei publicitare!

Volumetrii luminoase Sepia Print – Solutii ideale in domeniul productiei publicitare!

🕔18.Feb 2014

In productia publicitara, cel mai mare impact vizual o au fara indoiala elementele de semnalistica luminoase. In aceasta categorie intra si volumetriile luminoase care va ofera o alternativa economica de a sustine si promova brandul si imaginea companiei dumneavoastra. Profitati de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. Volumetriile luminoase pot avea diverse forme si dimensiuni, putand fi personalizate in cele mai variate culori. O firma care va ofera o atentie deosebita in productia de volumetrii luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie, este Sepia Print din Bistrita.

Reclamele luminoase au fost intotdeauna un punct de atractie major pentru orice spatiu, punand excelent in valoare mesajul publicitar al oricarei campanii. Indiferent ca vorbim de producatorii de autoturisme sau de marii retaileri de cosmetice, spatii premium, precum muzeele, aeroporturile sau showroom-urile marcilor auto de lux sau de magazinele mici de la parterul blocului, reclamele luminoase au fost si sunt principalul mijloc de comunicare pentru campanii de marketing si de brand, pentru lansari de produse noi, reduceri de sezon, etc.

Volumetriile luminoase Sepia Print sunt in prezent o modalitate extrem de populara de promovare, facand parte din tendinta curenta existenta in productia de obiecte publicitare a momentului. Ele prezinta avantaje multiple precum rezistenta si eleganta. Spre deosebire de iluminarea clasica prin intermediul neonului, produsele oferite de catre Sepia Print functioneaza cu ajutorul LED-urilor, aspect ce duce la un consum redus de energie.

Iluminatul cu LED-uri devine din ce in ce mai popular si in domeniul publicitar datorita avantajelor sale foarte variate. Becurile cu LED opereaza la rece spre deosebire de becurile cu incandescenta care devin foarte fierbinti. De asemenea, becurile LED se utilizeaza adesea in conjunctie cu bateriile electrice solare, fiind pe de o parte foarte eficiente din punct de vedere energetic, iar pe de alta parte avand o durata de functionare mult mai lunga.

Indiferent de modalitatea de iluminare, ca aceasta se face cu lumina frontala sau cu retroiluminare, aceste volumetrii luminoase raspund cu succes tuturor cerintelor si exigentelor. Vasta experienta in domeniu reprezinta unul dintre aspectele ce recomanda Sepia Print ca fiind solutia ideala pentru realizarea acestor produse. Pionieri in ceea ce priveste acest sector al domeniului publicitar, compania va sta la dispozitie pentru orice solicitare venita in acest sens.

Compania Sepia Print din Bistrita a aparut pe piata de profil in anul 2005 din necesitatea de a oferi solutii eficiente in domeniul productiei publicitare. In paralel cu volumetrii luminoase, aceasta realizeaza o gama diversificata de produse, printre care amintim: casete luminoase, semne neluminoase, inscriptionari auto, inscriptionari in cadrul spatiilor comerciale sau a materialelor promotionale dintre cele mai diverse, printuri de mari dimensiuni, standuri, expozoare si structuri publicitare. Toate acestea sunt create la cele mai inalte standarde de calitate disponibile pe piata de profil, respectand intocmai cerintele, nevoile si preferintele clientilor.

De asemenea, la Sepia Print Bistrita puteti beneficia de servicii media sau de design produs, servicii de tehnoredactare computerizata (DTP) si multe altele.

Date de contact:

Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud, Drumul Cetatii 1B

SECRETARIAT

Tel./Fax: 0363-401.035

Articol oferit de 2biz.ro

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Compania Multitech are sediul in Brasov si activeaza in domeniul distributiei de echipamente si consumabile

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

About Author