articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Victoria 94 Construct: Placari fatade termoizolante

Victoria 94 Construct: Placari fatade termoizolante

🕔01.Aug 2013

Solutiile de economisire energie au luat amploare pe piata de constructii din Romania, tot mai multi oameni alegand sa isi modernizeze locuintele pentru a reduce consumul de gaze naturale si pentru a creste confortul locuintei sau pentru a imbunatatii design-ul acesteia. Una dintre cele mai utilizate metode de economisire enrgie este reprezentata de placarile fatadelor cu placi termoizolante, aceste amenajari avand un efect dublu: modernizarea imobilului si izolarea locuintei fata de temperaturile extreme din exterior. Daca si dumneavoastra doriti sa incepeti astfel de amenajari, atunci cititi randurile urmatoare, in care o sa va descriu serviciile prestate de compania de constructii Victoria 94 Construct.

Vara inca nu s-a sfarsit ceea ce inseamna ca inca puteti efectua lucrari de modernizare asupra imobilului dumneavoastra. Si cum iarna se apropie rapid, in primul rand trebuie luat in calcul aspectul consumului de gaze, sau optimizarea consumului pentru economisirea energiei consumate. In acelasi timp, in urma optimizarii specificate trebuie urmarita si incalzirea eficienta si de durata a apartamentului, casei sau imobilului detinut. Pentru a realiza aceste lucruri se pot lua in calcul mai multe posibilitati: izolatii exterioare, izolatii interioare, achizitionarea de centrale termice si de repartitoare de caldura.

Desigur primul pas ce trebuie realizat este placarea fatadei cu placi termoizolante. In acest fel se poate realiza cel mai bine izolarea apartamentului de mediul exterior. Verile toride vor fi mai racoroase iar iernile aspre mult mai blande si totul fara a creste consumul de energie. Pentru a realiza o termoizolatie de calitate trebuiesc folosite materiale speciale care pot genera rezultatele dorite. Desigur aplicarea acestor materiale trebuie realizata de personal calificat, cu experienta in domeniu, altfel riscandu-se irosirea investitiei.

Victoria 94 Construct executa diverse amenajari, printre care si termoizolatii fatade, pentru institutii publice, de invatamant sau blocuri de birouri, serviciile fiind destinate in primul rand cladirilor rezidentiale sau de tip business. Placarea fatadelor se realizeaza prin intermediul sistemului termoizolant EPS, cu placi confectionate din polistiren expandat, protejate cu fibra de sticla, cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie. O astfel de termoizolatie va garanta rezistenta crescuta in timp (rezistenta impotriva loviturilor sau impactului mecanic, sau impotriva diversilor factori externi ce pot avea loc) si izolarea completa a imobilului fata de mediul extern.

Lucrarile de placare sunt executate de personal calificat si certificat pentru executarea de operatiuni in locuri greu accesibile (in cazul de fata la inaltime), materialele si aparatura utilizata pentru realizarea acestor lucrari fiind de inalta calitate, la standarde Europene. Preturile sunt accesibile, acestea fiind stabilite in urma proiectului ce se va realiza de un inginer.

Proiectul va fi creat in urma discutiilor cu beneficiarul si in concordanta cu cerintele acestuia. Asadar, tarifele practicate vor fi in functie de complexitatea lucrarilor si in functie de cerintele impuse. Victoria 94 Construct garanteaza finalizarea proiectelor intr-un timp scurt, specificat in contractul semnat de ambele parti la inceputul colaborarii.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii, sau daca aveti nevoie de consultanta sau asistenta tehnica de specialitate, personalul Victoria 94 Construct va sta la dispozitie in orice moment cu cele mai bune sfaturi si solutii ce se pot aplica situatiei in cauza. Pentru a intra in contact cu un reprezentant al companiei, utilizati datele de contact de mai jos.

Victoria 94 Construct, date contact:

Str. Doamna Stanca, Nr. 4
Ploiesti, Prahova
Romania

Telefon: +40 (244) 596 636
Mobil: +40 (744) 336 747

Email:
vic94cons@yahoo.com
office@victoria-94.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro.
Poti citi mai multe articole interesante aici.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare