articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Veverita Jucausa – gradinita particulara sector 2!

Veverita Jucausa – gradinita particulara sector 2!

🕔06.Apr 2015

Vrei ca micutul tau sa faca parte dintr-un mediu frumos in care sa se dezvolte armonios si sa invete cat mai multe lucruri noi? Toate acestea le vei gasi la Veverita Jucausa, o gradinita particulara sector 2 din care face parte cel mai bine pregatit personal didactic. Aceasta gradinita particulara sector 2 Bucuresti isi deschide portile pentru a-i intampina pe cei mici cum se cuvine, cu activitati distractive si educationale, cu multe jucarii, cu spatii de joaca adecvate atat pentru interior, cat si pentru exterior, dar si o mancare delicioasa pregatita in bucataria proprie.

Avand toate aceste avantaje la indemana, copilul tau se va dezvolta cat mai frumos si va invata cum sa se descurce in societate. Pentru a afla mai multe despre modul de lucru al echipei si despre preturile practicate, poti contacta echipa firmei telefonic sau personal la sediul acestora. Vei putea afla si care sunt dotarile gradinitei si orice aspect care prezinta interes pentru tine. Preturile practicate sunt avantajoase, gradinita oferind posibilitatea de a opta pentru inscrierea prichindeilor la program scurt, normal sau prelungit, in functie de necesitatile fiecaruia.

Gradinita particulara pentru piticul tau!

Aceasta echipa din cadrul gradinitei particulare Veverita Jucausa acorda o atentie speciala fiecarui copil in parte pentru ca adaptarea sa se realizeze cat mai usor si pentru ca acestia sa fie pregatiti pentru clasele primare. Echipa lucreaza cu drag cu copiii, avand toata pregatirea si toate cunostintele pentru a-i ajuta pe cei mici. Prin metode diverse si interactive, atentia celor mici este captata in permanenta pentru a dezvolta abilitati si competente importante pentru viitor. Materialele educationale puse la dispozitie sunt diversificate, salile de activitati sunt vesel decorate, luminoase si spatioase. Copilul tau se va dezvolta armonios atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Acestia vor petrece timp de calitate, invatand lucruri utile pe care le pot folosi ulterior in viata de zi cu zi.

Ambientul placut si grija pentru cei mici este un atuu al acestei echipe in ingrijirea copilului tau. Prin joc si activitati placute, cei mici se vor dezvolta cat mai bine. Te vei convinge de toate aceste lucruri mergand la sediul gradinitei oricand doresti. In plus, ambientul este placut si aici vei gasi un spatiu curat, igienizat si dotat corespunzator. Alege sa ii inscrii pe cei mici la program prelungit, normal sau scurt in functie de orarul tau.

Veverita Jucausa – o gradinta pentru cel mic!

Din Bucuresti in sectorul 2, gradinita particulara Veverita Jucausa asigura parintilor posibilitatea de a le oferi celor mici un spatiu unic in care sa se bucure de copilarie si sa creasca frumos. Gradinita si-a deschis portile pentru a le oferi copiilor cu varste cuprinse intre 1 an si 7 ani o educatie de calitate si o ingrijire deosebita. Acestia se vor simti ca acasa datorita grijei personalului si metodelor inovative pe care le practica. Pentru detalii suplimentare si pentru a oferi tot ce este mai bun celor mici, apeleaza la Veverita Jucausa, o gradinita particulara pe gustul tau.

Datele de contact ale gradinitei Veverita Jucausa

Adresa firmei: Str. Litovoi Voievod, nr. 38, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0724 530 599

Email: veveritajucausa1@gmail.com

Similar Articles
Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

  Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Savanții au cercetat comportamentul oamenilor în societate și au scos la iveală unele lucruri ce

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

Acel moment când îți găseși sufletul pereche, bărbatul alături de care vrei să petreci restul

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand