articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Utilaje de compactare a deseurilor

Utilaje de compactare a deseurilor

🕔17.Nov 2015

In Romania exista inca un dezinteres destul de mare fata de colectarea selectiva a deseurilor si de reciclare. Lumea pare prea putin preocupata sa recicleze, desi acest aspect este cerut inclusiv de Uniunea Europeana. Statisticile arata ca dintre toate tarile din Uniunea Europeana, tara noastra recicleaza doar 10 % din intreg volumul de deseuri pe care le produce. L a polul opus se afla Suedia, Belgia, Norvegia, Germania. Pe viitor, se urmareste reciclarea unei cantitati mult mai mari de deseuri. Daca va numarati printre cei care lucreaza in domeniul gestionarii deseurilor si aveti nevoie de utilaje de compactare a deseurilor, va puteti baza pe firma Ekolinea.

Vreti sa stiti mai multe despre firma Ekolinea, inainte de a colabora cu aceasta pentru utilaje de compactare a deseurilor?

Aceasta firma, cu sediul in Capitala, activeaza pe piata romaneasca din anul 2007, ca o societate cu capital mixt privat. Oobiectul sau de activitate il reprezinta importul si distributia de utilaje si echipamente specifice pentru gestionarea deseurilor solide uscate si/sau umede, reciclabile, municipale, industriale. Toate aceste utilaje de compactare a deseurilor pe care le gasiti la aceasta firma sunt produse in tari din Uniunea Europeana. Firma colaboreaza cu mai multi producatori renumiti si de incredere, printre acestia numarandu-se: BLIK, ABBA Pressen Gmbh, Image Iberica SA, MBT Gmbh, Strautmann Umweltehnik Gmbh. Firma Ekolinea pune la dispozitia clientilor sai, pe langa utilaje de compacte a deseurilor si servicii profesionale de intretinere si depanare, post vanzare. Pentru a beneficia de acestea, trebuie sa incheiati cu reprezentantii firmei, un contract de prestari servicii. De asemenea, aveti asigurata asistenta tehnica la montaj si punere in functiune si pentru activitatea care implica mentenanta. Firma ofera atat echipamente noi, cat si second hand, toate insa de foarte buna calitate si cu care va puteti desfasura activitatile. Este important de precizat ca aceasta firma ofera utilaje de compactare a deseurilor atat spre vanzare, cat si spre inchiriere. Prin multa munca, perseverenta, eficienta dovedita si seriozitate, firma a reusit sa isi castige un renume binemeritat in randul firmelor de profil din Bucuresti si nu numai, iar in prezent are foarte multi clienti.

Ce utilaje de compactare a deseurilor puteti sa gasiti in cadrul ofertei propuse de aceasta firma?

Gama de utilaje de compactare a deseurilor propusa de aceasta firma este foarte variata. Aici puteti gasi prese verticale, prese orizontale, prese pentru compactat butoaie, prese stationare, prese de balotat fier vechi, tocatoare pentru deseuri, statii de sortare si transfer. Practic prin intermediul produselor furnizate de Ekolinea, puteti lucra la nivel european.

Alegeti sa colaborati cu aceasta firma pentru a cumpara sau inchiria utilaje de compactare a deseurilor

In cazul in care oferta firmei v-a convins si vreti sa incheiati o colaborare cu reprezentantii sai, pasul urmator este sa ii contactati pe acestia. Cum? Este foarte simplu: fie prin e-mail, fie prin telefon sau fax. De asemenea, puteti sa mergeti direct la sediul firmei Ekolinea, situat pe Calea Grivitei, nr 238, bloc C, scara D, apartament 28 din sectorul 1. Pentru mai multe detalii privind gama de utilaje de compactare a deseurilor de care dispune, puteti sa accesati site-ul ekolinea

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau