articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Usi rezistente la foc comercializate de Madra Construct Max

Usi rezistente la foc comercializate de Madra Construct Max

🕔05.Oct 2015

In caz de incendiu, spatiile predispuse raspandirii focului trebuie sa fie dotate cu usi rezistente la foc. In felul acesta poti evita pierderi materiale si chiar umane. Daca esti interesat sa achizitionezi astfel de produse afla ca sunt comercializate de catre Madra Construct Max la preturi mai mult decat convenabile.

Te intereseaza sa achizitionezi usi rezistente la foc?

Daca ai nevoie de astfel de usi atunci ar trebui sa afli despre oferta celor de la Madra Construct Max. Produsele comercializate sunt de buna calitate, au o rezistenta considerabila, iar preturile solicitate sunt accesibile. Oferta cuprinde usi metalice antifoc, usi metalice multifunctionale si toate accesoriile aferente. Modelele de usi rezistente la foc pot fi reversibile sau nereversibile.

Usile reversibile au la baza tabla de otel complet galvanizata si pot fi cu un canat (simple) sau cu doua canate (duble). Aceste usi pot avea deschiderea spre stanga sau spre dreapta si pot fi vopsite in orice nuanta din paleta de culori RAL. Sunt extrem de rezistente la foc, la intemperii sau coroziune, fapt dovedit in urma testelor de laborator.

Spre deosebire de usile reversibile, cele nereversibile au deschidere spre o singura directie. Clientul alege daca usa se va deschide spre dreapta sau spre stanga, in functie de necesitati. In rest usile nereversibile beneficiaza de aceleasi calitati ca si usile reversibile. Sunt extrem de rezistente in orice conditii, fiind fabricate din materiale de buna calitate.

Montarea usilor ar trebui sa se realizeze de catre un personal experimentat. Din acest motiv Madra Construct Max se ocupa si de fixarea usilor, nu doar de comercializarea lor. Montarea se executa in cele mai bune conditii si intr-un timp scurt. Prin urmare vei beneficia de produse de buna calitate si serviciile aferente la cele mai bune preturi.

Apeleaza la Madra Construct Max pentru usi rezistente la foc

Spatiile ce prezinta risc de incendiu trebuie sa fie bine securizate, pentru a evita raspandirea incendiului. Daca alegi sa montezi usi rezistente la foc ai garantia ca pagubele materiale si chiar umane vor fi diminuate. Usile sunt gandite in asa fel incat sa sigileze respectivele incaperi astfel incat focul sa nu se mai raspandeasca. Aceste usi sunt ideale in centralele termice, depozitele de materiale, garajele auto, arhivele si orice alt spatiu predispus incendiilor.

Alege sa montezi astfel de usi si ofera un plus de siguranta cladirii pe care o gestionezi. Cu o investitie mica iti asiguri bunurile si nu numai. Daca esti interesat sa colaborezi cu o companie responsabila atunci nu mai ezita si ia legatura cu Madra Construct Max. Pentru a comanda produsele care te intereseaza suna la numarul de telefon 0744.649.260 sau trimite un emai la adresa contact@usi-antifoc.com. Vei primi toate informatiile tehnice necesare pentru a alege exact produsul care se potriveste cel mai bine cu nevoile tale. Cladirea pe care o gestionezi va avea un plus de siguranta daca decizi sa montezi usi rezistente la foc. In plus nu trebuie sa apelezi la o alta companie pentru montarea lor deoarece de aceasta operatiune se ocupa tot Madra Construct Max.