articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Usi pentru garaj rulante, garantate de Eurokapu Ellady

Usi pentru garaj rulante, garantate de Eurokapu Ellady

🕔03.Apr 2014

Controlul accesului dar si fluidizarea acestuia se poate face prin intermediul unor echipamente de specialitate precum usi garaj rulante. Aceste sisteme sunt utilizate in special in domeniul industrial sau comercial, loc unde accesul persoanelor straine trebuie limitat, iar accesul angajatilor, fluidizat. Desigur, aceste usi se pot utiliza si pentru accesorizarea garajelor personale, caz in care va trebui sa alegeti un model clasic, special conceput in acest sens. Dar informatii suplimentare despre aceste aspecte puteti afla prin parcurgerea liniilor de mai jos.

Usi garaj rulante: ajutorul de care aveti nevoie

Pentru a va hotara in privinta usilor pentru garaj rulante, trebuie in primul rand sa intelegeti principiul acestora de functionare. Astfel, modelele de usi de garaj rulante sunt dotate cu motor trifazic cu baza de comanda, si sunt realizate pe structura de rame din otel si suprafata de poliplan din PVC armat, rezistent la foc (clasa 2). Vi le recomandam pentru aplicatiile in care aveti nevoie de rapiditate in ridicarea si coborarea usilor. Motorul cu care sunt prevazute aceste usi de garaj rulante are dispozitiv de siguranta inclus in profilul interior, fiind vizibila o lampa care avertizeaza utilizatorul la functionarea lui. Viteza de deschidere a usilor este destul de mare (0,7 – 1 m/s), acestea fiind executate in mai multe variante de dimensiuni. Inchiderea lor este perfect etansa, fapt ce limiteaza patrunderea aerului de alta temperatura fata de cea din interior, respectiv a fumului, prafului sau zgomotului.

Usile de garaj rulante se folosesc in aplicatiile industriale pentru a desparti doua spatii interioare sau a face legatura cu exteriorul. Prin ranforsarile orizontale, ele sunt stabile la vant sau curenti de aer. Actionarea lor se face prin apasarea butonului de coborare – urcare.

Usi garaj rulante, disponibile prin Eurokapu Ellady

Toate modelele de usi pentru garaj rulante mentionate si prezentate mai sus, dar si multe altele, pot fi oricand comandate si achizitionate prin intermediul companiei Eurokapu Ellady. Eurokapu Ellady vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii de specalitate dar si cu produse de cea mai buna calitate, calitate garantata de producatori de renume din intreaga lume. In acelasi timp, usile pentru garaj rulante pot fi executate la comanda, astfel fiecare client alegand solutia cea mai buna pentru situatia sa. Un alt avantaj il reprezinta pretul de achizitie pentru toata gama de usi disponibila.

Preturile practicate sunt mai mult decat avantajoase, acestea fiind disponibile pentru orice buget. Tarifele variaza in functie de fiecare produs in parte, fiecare model avand in acest sens caracteristici tehnice si de performanta proprii. Asadar, vizitati oricand platforma online Eurokapu Ellady pentru a vizualiza usile pentru garaj rulante disponibile prin aceasta companie. Mai mult, utilizati datele de contact ce sunt listate in subsolul articolului de fata pentru a solicita asistenta si ajutor de specialitate oferit de reprezentantii experimentati ai companiei Eurokapu Ellady.

Eurokapu Ellady, date de contact

S.C. EUROKAPU ELLADY S.R.L. Brasov

RO 18397265

J/08/379/2006

Sediul – Brasov, Str. Lunga Nr. 122

Articol oferit prin intermediul retelei 2biz.ro

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.