articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Usi din sticla glisante de la Herra Design – Economie de spatiu si eleganta!

Usi din sticla glisante de la Herra Design – Economie de spatiu si eleganta!

🕔05.Jan 2015

Traim vremuri in care cuvantul de baza folosit in societate este “economie”. Si vorbim de economie din toate punctele de vedere: economie financiara, economie energetica sau economie a resurselor. Un alt fel de economisire, a carei dezvoltare se observa din ce in ce mai mult in ultimii ani, este cea de spatiu, iar aici vorbim de domeniul constructiilor. Fie ele civile sau industriale, in ziua de azi principalul element al constructiilor este densitatea. Intrucat metrul patrat de teren este deosebit de scump in marile orase, constructorii cauta caile cele mai eficiente pentru a construi mult in locuri reduse ca suprafata. Pentru realizarea acestui lucru se cauta si produse care au menirea de a economisi spatiul. Din gama acestor produse, unele dintre cele mai cautate in zilele noastre sunt asa-numitele usi din sticla glisante, iar o firma care va poate ajuta in acest sens este Herra Design din Piatra Neamt.

Ce reprezinta aceste usi glisante din sticla ?

Aceste usi glisante oferite de compania din Moldova indeplinesc toate dorintele clientilor in ceea ce priveste dimensiunea, greutatea, inchiderea sau estetica. Ele se pot utiliza in mai multe scopuri, de la dulapurile de haine, divizari de spatii, inchideri de mansarda, spatii de locuinte, pana la interiorul spatiilor business sau comerciale. Prin montajul unei astfel de usi glisante din sticla nu faceti altceva decat sa castigati spatiul si, totodata, sa castigati foarte mult din punct de vedere estetic.

Produsele oferite de Herra Design se gasesc pe piata si sub denumirea de usi culisante. De regula, ele sunt extrem de utile si indicate de catre profesionisti in locurile in care nu exista spatiu suficient pentru unele piese de mobilier sau alte obiecte, cum sunt electronicele sau electrocasnicele. Datorita faptului ca aceste usi din sticla glisante nu ocupa spatiul de intrare, acesta poate fi utilizat cu succes pentru alte intrebuintari decorative.

Prin deschiderea laterala a usii glisante, se elimina intr-o proportie covarsitoare disconfortul pe care il genereaza utilizarea unei usi obisnuite intr-un spatiu foarte mic. Prin absenta clantei, impreuna cu sistemul culisant, genereaza aceasta usurinta in folosire. De asemenea, este eliminat impedimentul reprezentat de o usa ramasa deschisa intr-un spatiu restrans.

Toate avantajele pe care aceste usi din sticla glisante vi le ofera!

Cand vorbim de avantajele acestor usi din sticla glisante oferite de Herra Design trebuie sa pornim de la doua repere. In primul rand este economia pe care acestea o aduc fiecarui spatiu, iar in doilea rand este eleganta pe care ele o imprima interiorului dumneavoastra. In ultima, perioada proprietarii de case sau cei de spatii comerciale au realizat faptul ca usile glisante sunt intr-adevar foarte eficiente si benefice in comparatie cu celelalte usi denumite traditionale. Fata de usile clasice, cele glisante ofera posibilitatea unei deschideri mai mari, fapt care ofera mai mult spatiu.

Indiferent ca le folositi acasa, la birou sau in oricare alt spatiu, aceste usi din sticla glisante sunt deosebit de atractive si pot face spatiile interioare mult mai impunatoare. Un alt avantaj de care veti beneficia prin instalarea acestor tipuri de usi in este faptul ca permit patrunderea luminii si a aerului. Prin consecinta, cu ajutorul lor nu veti mai fi nevoiti sa scoateti bani din buzunar pentru ferestre si ramele aferente. Alte beneficii ale acestor usi: lipsa zgomotelor la deschidere si inchidere, durata lunga de viata, design-ul deosebit, intretinerea usoara, pastrarea aspectului de nou pe intreaga durata a utilizarii.

De toate avantajele si posibilitatile decorative ale acestor usi din sticla glisante va veti putea bucura prin intermediul companiei Herra Design. Aceasta din urma dispune de echipe profesionale de angajati, cu experienta necesara in domeniu. In ceea ce priveste materialele si echipamente utilizate, acestea sunt in acord cu standardele europene in vigoare, conform necesitatilor si preferintelor fiecarui client in parte. Usile pot avea forme si dimensiuni diferite, sticla fiind sablata, vopsita in masa cu model, clara sau personalizata cu sigle si logo-uri.

Pe langa aceste usi din sticla glisate, la firma din Piatra Neamt mai gasiti: balustrade si usi din sticla sablata, cabine de dus, oglinzi, rafturi si alte confectii din sticla.

Date de contact:

Strada Bistritei, Piatra Neamt

Herra Showroom – Tel/fax 0233.261.707

Herra Atelier – Tel/fax 0233.261.706

Tel:  0754.562.277; 0744544798

E-mail:  office@herradesign.ro, acsinte.alin@herradesign.ro

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică