articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Usi de sticla

Usi de sticla

🕔19.Sep 2016

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in privinta decorarii spatiului care e in cadrul interiorului birourilor sau locuintelor oricaror persoane. Utilizand aceste usi de sticla se poate folosi mai mult lumina ce este una naturala incluisv acolo unde anterior era ceva mai redusa. In acelasi timp, utilizarea acestor usi dau la orice spatiu o anumita nota de eleganta si de utilitate cat si de stil.

Variante diferite de usi se pot gasi pe piata ele cuprinzand atat usi glisante, dar si usi batante ce au actionare manuala, deasemeni usi automate si usi mate, nu in ultimul rand usi clare, ajungand chiar si la usi ce sunt mai colorate sau personalizate avand sigle sau diverse logo-uri dorite de noi.

Pot fi facute de catre firmele specializate compartimentari utilizand sticla si avantajele compartimentarilor pot fi printre altele :

  • Personalizarea care e facuta constructiilor ce pot sa se obtina in primul rand prin amenajarea spatiului, o amenajare ce e facuta intr-un stil futurist si modern;
  • Un termen scurt de executie, comparativ cu acel timp care e folosit in primul rand in executie aplicarii tehnicilor care sunt clasice si deasemeni utilizate in compartimentari;
  • Mentinerea unei iluminari care va fi naturala, este posibila.

Sticla ce e utilizata pentru a obtine aceste usi de sticla securizata e in mod normal importata, lucrul acesta putand inseamna ca toata garantia calitatii date de sticla este de la acesti producatori.

Feroneria utilizata e in mod normal importata in mod incluisv de firmele care au experienta si un bun renume in acest domeniu.

Usile batante au un design atractiv si in acelasi timo au aspect modern, sistem de prindere care e de buna calitate, fiind ideale in cadrul spatiilor publice, acolo unde exista un trafic intens si in cazul locuintelor private. Aceste usi batante sunt acelea ce se gasesc in cadrul magazinelor de specialitate si deasemeni in cadrul diverselor combinatii facute cu pereti ce sunt si acestea tot din sticla.

Nu trebuie sa uitam faptul ca avantajul de folosirire al usilor batante aduc o anuma usurinta in ceae ce priveste utilizarea lor.

Firmele ce sunt specializate, atunci cand apelam la ele , putem vedea ca executa incluisv usi batante ce sunt facute din sticla si care se pot personaliza, asa dupa cum ne dorim , ca sa faca fata la orice proiect ce il avem in minte.

Usile din sticla securizata cat si cele care sunt din sticla laminata au grosimi diverse, ele variind intre 8 pana la 12 mm si deasemeni pot sa fie gasite in variate game de finisaje si de culori, fiind sub forma cat si sub denumirea cunoscuta de sticla float clear, ori de sticla ultraclara, colorata in masa ,avand niste culori ce sunt in nuante gri/bronz ori verde, ea fiind sablata atat chimic cat si laminata cu o folie alba sau una mata, fiind dintr-o sticla colorata si putand avea un anumit model , putand fi inclusiv printata.

Pentru orice fel de detalii, cunoscatorii si cei ce sunt numai interesati pot accesa site-urile specializate intre care se poate mentiona si www.studio-vitralii.ro .