articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Usi antifoc metalice: solutia ideala impotriva raspandirii incendiilor

Usi antifoc metalice: solutia ideala impotriva raspandirii incendiilor

🕔18.Sep 2015

In caz de incendiu, detectia si alarmarea in timp real si implicit util transforma un pericol iminent intr-o situatie aflata sub control. Un alt aspect care poate face aceasta diferenta pana in momentul interventiei este alegerea unor usi antifoc ca si solutie de inchidere a spatiilor vizate.

Usi antifoc, pentru ca siguranta primeaza

Cum pot aceste usi antifoc sa impiedice un dezastru care pe langa pierderile materiale, poate fi responsabil inclusiv de pierderea vietilor omenesti? Prin evitarea raspandirii flacarilor.

Usile de acest gen sunt concepute astfel incat sa formeze si sa actioneze ca o bariera intre incendiul izbucnit si spatiul care nu a fost afectat de flacari. Acest lucru este posibil datorita miezului izolator, a umpluturii din material izolant din interiorul usilor care asigura o protectie ignifuga excelenta, usile rezistand cu succes impotriva focului o perioada cuprinsa intre 60 si 120 de minute.

Pe piata de specialitate exista usi antifoc din mai multe materiale, de departe cele mai indicate in vederea achizitiei fiind usile metalice (din tabla de otel galvanizata) care ofera si alte avantaje importante precum rezistenta sporita la coroziune, intemperii, schimbari climatice si de temperatura, zgarieturi si uzura in general.

Unde se folosesc usi antifoc

Potrivit legii in vigoare, spatiile si incaperile care prin tipul activitatilor desfasurate sau cea a materialelor/substantelor depozitate prezinta risc de incendiu sunt obligate sa fie prevazute cu usi antifoc. De asemenea, prin natura lor si aspectul caracteristic, acestea sunt produse cu aplicatii industriale si nu modele pe care le gasim in mod normal in amenajarea locuintelor de pilda.

Ca si exemple concrete de spatii in care astfel de usi antifoc pot fi si sunt recomandate a fi montate, amintim: depozite, hale de productie si in general cele specifice sectorului industrial, ateliere, fabrici, garaje auto sau chiar si supermarket-uri.

Usi antifoc metalice personalizate

Nevoile de siguranta nu sunt aceleasi pentru toata lumea, iar usile metalice rezistente la foc pot fi personalizate astfel incat produsele finale sa intalneasca nu doar nevoile de acest gen, ci si cerintele din punct de vedere estetic.

Usile pot fi personalizate prin stabilirea grosimii miezului izolator (grosime care astfel dicteaza si rezistenta impotriva focului a usii), vopsirea la alegere in orice culoare din paletarul RAL, dotarea optionala cu anumite accesorii, confectionarea cu dimensiuni exacte pentru o potrivire pe masura, alegerea modalitatii de deschidere (reversibile sau nereversibile) etc.

Usi antifoc metalice: solutii la cheie prin Madra Construct Max

Una din companiile la care clientii pot apela cu incredere in vederea achizitiei unor usi antifoc metalice, personalizate in functie de cerintele si nevoile existente este Madra Construct Max.

Cu sediul in Bucuresti, societatea Madra Construct Max comercializeaza si monteaza conform directivelor ISU usi antifoc metalice in capitala dar si orice alt judet al tarii, asigurand masuratori la fata locului cu echipe specializate. Fiabile si robuste, usile propuse de catre Madra Construct Max au o durata mare de viata, calitatea fiind garantata de certificatul aferent pe care fiecare client il primeste la achizitie. Produsele sunt o investitie inteligenta pentru un nivel ridicat de siguranta impotriva incendiilor si propagarii acestora, aspect de care s-au convins deja numerosi clienti din intreaga tara.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică