articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Un strop de culoare in orice design interior – sticla vopsita

Un strop de culoare in orice design interior – sticla vopsita

🕔14.Jul 2016

Orice material isi are eleganta sa, insa sticla este pe departe unul care ofera un aspect si o eleganta desavarsita, acest lucru fiind confirmat si de faptul ca in antichitate, acest material era folosit mai in toate domeniile, constructii, pentru obiecte de cult, arta dar si medicina. In prezent, exista foarte multe aplicatii ale acestui material, de la electronica, pana la arhitectura si nu numai. Studio Vitralii, ofera sticla vopsita in orice nuanta a paletarului RAL ce contine cam orice culoare din linia ROGVAIV ce poate fi folosita in diferite proiecte amenajari interioare atat de interior, cat si de exterior.

Cum este obtinuta sticla vopsita

Sticla vopsita este excelenta pentru placari ale peretilor, elementelor de mobilier din bucatarii sau bai, sau pentru orice alta aplicatie de design interior unde se poate folosi acest produs. Procesul prin care sticlei i se ofera nuanta se axeaza in principiu pe doua ramuri. Prima modalitate de vopsire estea cea din timpul procesului de productie.

Inainte ca sticla topita sa fie procesata in folii de geam sau alte forme, in amestecul de nisip de silicat se toarna diferite substante cu rol de pigmentare. In functie de tipul agentului, sticla vopsita poate fi translucida, sau opaca.  Dupa amestecarea omogena a sticlei topite cu agentul de pigmentare, sticla este procesata in formele dorite. Datorita amestecului de pigmenti, se pot obtine nenumarate nuante si culori, acest proces permitand mult mai multe culori decat paleta cromatica RAL.

Al doilea tip de vopsire a sticlei este cel executat la rece. Este considerat a fi un proces la rece, desi pentru a obtine un rezultet cat mai bun, cu un strat uniform de vopsea, sticla este incalzita inainte de a se incepe procesul de aplicare a stratului de vopse ceramica. Pentru aceasta se folosesc cerneluri pe baza ceramica ce datorita compozitiei lor, dar si a temperaturii suprafetei de sticla, aceasta adera la intinderea sticlei. Sticla vopsita, fiind apoi laminata pentru a proteja pelicula de vopsea depusa. Tinand cont de modalitatea de vopsire, acest procedeu este mult mai rapid si accesibil pentru a obtine rezultatul scontat.

Ofera un strop de culoare casei sau sediului firmei tale

De la placarea peretilor din bucatarie, pana la concepte de amenajari interioare indraznete si pline de culoare, toate acestea sunt posibile cu ajutorul sticlei. Evident, pentru a obtine un spectacol al culorilor si a texturilor, majoritatea designer-ilor de mare clasa folosesc imbinari intre materiale ca sticla vopsita, lemn lacuit, stratificat, natural si nu numai. Insa, exista si concepte de amenajari interioare in care sticla este folosita pentru a accentua anumite zone ale aunei camere sau a unui living exuberant sa spunem.

Asadar, pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa schimbe complet aspectul casei sau a sediului firmei, Studio Vitralii va ofera o paleta completa de produse si solutii din sticla simpla, colorata, dar si elegante vitralii decorative ce pot da un aer de eleganta aparte oricarui spatiu. Pentru mai multe detalii, informatii dar si pentru a solicita o oferta personalizata, sunteti asteptati pe site-ul www.studio-vitralii.ro locul unde experti sunt oricand pregatiti sa va raspunda si sa va ofere cele mai bune oferte.