articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Un furnizor de marmura Bucuresti ce va ofera optiuni

Un furnizor de marmura Bucuresti ce va ofera optiuni

🕔29.Jul 2016

Alba, cu modele variate, dar de asemenea si in culori fascinante, marmura indeamna inca din cele mai vechi timpuri la eleganta, lux, si rafinament. Insa, daca in trecut doar regii, imparatii si mai marii clerici isi permiteau sa foloseasca acest material, Decolandia este magazinul dumneavoastra de marmura Bucuresti dar si locul unde puteti gasi totul pentru amenajarea caminului, biroului sau a firmei dumneavoastra. Aici veti putea regasi diverse modele de granit, placaje dar si parchet sau mocheta, toate acestea la cele mai bune preturi si intr-un singur loc, site-ul www.decolandia.ro.

Trenduri dar si idei din partea furnizorului dumneavoastra de marmura Bucuresti

Design-ul interior cu placaj de marmura este intr-un puternic trend ascendent daca este sa privim asupra tendintelor in amenajari interioare din intreaga Europa. Evident, exista doua stiluri majore de amenajari cand vine vorba despre marmura, este vorba despre stilul clasic, dar si cel modern sau minimalist. Insa, indiferent de stilul pentru care optati, calitatea materialelor este cea care alaturi de manopera dicteaza asupra calitatii lucrarii dar si asupra aspectului.

Decolandia ca si furnizor de marmura Bucuresti va ofera diverse modele de placaje, incepand de la cel clasic, pana la culori si modele fascinante, asa cum este si cazul placilor Maronne Imperiale care uimeste prin textura si nuantele lor. Toate acestea putand fi folosite in orice tip de amenajare interioara pentru placarea diferitelor suprafete fie ca vorbim despre bucatarie sau living. Evident, un material atat de elegant ca marmura se preteaza pentru un lobby luxos, sau un living prententios, spunem noi.

Placarea cu marmura poate fi in general efectuata in doua moduri, fie in mod uniform, fie prin realizarea unor forme simple sau chiar si tipare prin folosirea unei nuante si texturi de baza si inca un tip de marmura in rol de accent. Decolandia ca furnizor de marmura Bucuresti recomanda cu o deosebita caldura sa folositi fiecare tip de placare in functie de cateva indicatii simple.

De la placarea uniforma, la modele elegante in combinatii cromatice si de textura

Placarea uniforma ofera un spectacol prin textura si nuanta fiecarei placi de marmura in sine. Trebuie sa spunem ca nici o astfel de placa nu are un model identic, asadar, putem vorbi despre o diversitate superba a texturilor si a nuantelor. Acest gen de placare este o alegere perfecta pentru spatiile si suprafetele mici. Evident, aceasta indicatie nu este o regula, deoarece prin imbracarea unui perete intr-unul din modelele oferite de catre noi ca si furnizor de marmura Bucuresti (Maronne Imperiale sa zicem) si adaugarea unor elemente decorative care sa contrasteze intr-o maniera eleganta cu nuantele de maro, se va obtine un efect vizual incredibil.

Realizarea unor modele din placi de marmura este un obicei intalnit mai ales in placarile suprafetelor mai mari, sa zicem o podea, un perete mai mare sau orice alt tip de suprafata, este o procedura cu un reluztat superb. Sa zicem ca folositi ca si fundal placi de marmura Verde India iar pentru accent aplicati o linie cu placi Olimpio Beige. Va garantam ca veti obtine acel efect de “Uau”

Asadar, Decolandia, furnizorul dumneavoastra de marmura Bucuresti va asteapta pe site-ul www.decolandia.ro pentru a va alege marmura dar si alte resurse de care aveti nevoie pentru proiectul dumneavoastra.