articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Un deck terasa elegant si durabil, solutia optima pentru spatiul exterior de relaxare

Un deck terasa elegant si durabil, solutia optima pentru spatiul exterior de relaxare

🕔16.Feb 2017

Ritmul din ce in ce mai alert al vietii, ne face sa pretuim fiecare moment ce il avem destinat relaxarii. Tocmai de aceea, tot mai multi oameni isi imbunatatesc spatiul de relaxare prin diverse metode. O astfel de alegere eleganta si eficienta o reprezinta si instalarea unui deck terasa. Numit si parchet de exterior, acesta va aduce o multitudine de avantaje atat de ordin estetic cat si de ordin practic. Cert este ca o astfel de podea de exterior va va aduce un confort sporit, fiind in acelasi timp si foarte avantajoasa.

Tot ce trebuie sa stim inainte sa optam pentru instalarea unui deck terasa

Alegerea unui deck terasa potrivit nevoilor fiecaruia poate sa reprezinte o provocare, dand batai de cap acelora care nu beneficiaza de experienta in acest domeniu. Tocmai de aceea este recomandat sa se apeleze la specialisti in domeniu. Mai mult decat atat, este nevoie de acestia si pentru montarea corespunzatoare, a deckului terasa, pentru a putea beneficia de o durabilitate in timp cat mai ridicata. Astfel de deck terasa de calitate se poate gasi si pe www.bilavio.ro. Aceasta companie se bucura de o experienta indelungata in domeniu, dovada stau cei peste 15 ani in care a onorat comenzi atat in tara cat si peste hotare. Cu titlu de exemplu se poate mentiona ca la fabricarea acestora este folosit lemnul de Itauba, Garapa, Curupau, Iroko sau Cumaru. Este bine de stiut ca un astfel de deck va rezista la greutati mari, oferind in acelasi timp o senzatie placuta de caldura, datorita materialului natural din care este fabricat. Un deck terasa este alcatuit din mai multe lamele care se vor monta fie prin utilizarea unor suruburi ascunse, fie prin suruburi vizibile. In acelasi timp, materialele utilizate la fabricarea acestori deck-uri sunt doar din materii prime sustenabile pentru mediul inconjurator si reprezinta o investitie ecologica si inteleapta in domeniul amenajarii exterioare a oricarei locuinte.

Montajul si intretinerea corecta a unui deck terasa

Pentru a beneficia o perioada cat mai indelungata de timp de un deck terasa, montajul si intretinerea adecvata sunt vitale. Tocmai de aceea este recomandat sa se apeleze la diverse companii ce beneficiaza de experienta in domeniu. O astfel de companie cu specialisti avizati se gasesc si pe www.bilavio.ro. Aceasta este in masura sa asigure atat sfaturi si recomandari in vederea alegerii celei mai bune solutii, cat si un montaj de calitate, pentru a putea beneficia de o durabilitate crescuta in timp. Lamele vor trebui sa fie usor distantate una de cealalta la montare, intrucat este foarte posibil sa existe anumite miscari ale acestora pe fondul umiditatii sau a temperaturii. In ceea ce poriveste intretinerea corecta a unui deck terasa, acesta trebuie curatat cu un mod sau carpa umeda ori de cate ori este nevoie, lasand supravata sa se usuce foarte bine. Odata pe an este indicat sa fie uns cu ulei pentru ca lemnul sa respire mai bine, oferind in acelasi timp o rezistenta crescuta la razele ultraviolete.

Alegeti inteligent cand vine vorba de amenajarea spatiului exterior de relaxare. Alegeti un deck terasa elegant si durabil de pe www.bilavio.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare