articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tu ce piscine prefabricate alegi pentru distractia de vara aceasta?

Tu ce piscine prefabricate alegi pentru distractia de vara aceasta?

🕔13.May 2016

Vara fara balaceala nici ca se poate! De cum se ridica soarele sus pe cer si pana apune, daca e cald, copiii viseaza numai la balaceala. Si trebuie sa recunoastem ca nu numai ei, ci si adultii viseaza la o binemeritata racorire pe timp de canicula cu un cocktail si o carte buna pe marginea piscinei. Iar daca stai la casa si ai spatiu suficient, chiar ar fi pacat sa ratezi sansa de a alege una dintre cele 2 modele de piscine prefabricate pe care Hydro Euro Pool din Miercurea Ciuc ti le pune la dispozitie pentru veri de neuitat pentru intreaga familie!

Piscine prefabricate cu manta de otel

Piscine prefabricate cu manta din otel, adica placate cu folie, liner, sunt unele dintre cele mai cautate piscine in ziua de astazi deoarece raportul dintre calitate si pret este unul excelent si accesibil pentru toate buzunarele.

Cu ce sunt mai deosebite aceste piscine? Haide sa le aflam caracteristicile si avantajele demne de luat in considerare:

  1. Timpul de instalare al acestor piscine este extrem de scurt, deci te vei putea bucura foarte repede de o prima balaceala in propria piscina;
  2. Pretul de achizitie al acestor piscine este mic, avantajos pentru toata lumea;
  3. Folia cu care este acoperita piscina este rezistenta la intemperii si rezista cu brio si la razele ultraviolete;
  4. Piscina se monteaza pe o manta de otel, aceasta fiind fixata pe o structura de beton. Vorbim deci despre invelisul interior, impermeabil, rezistent la trecerea timpului si extrem de calitativ;
  5. In cazul “imbatranirii”, folia se schimba rapid si simplu, fara batai de cap, dar abia dupa primii 10 ani trebuie sa-ti faci griji;
  6. Poti opta intre modele dintre cele mai diverse: ovale, rotunde sau in forma de 8 – adica 2 cercuri;
  7. Sunt dotate cu scari din metal inoxidabil;
  8. Adancimea nu este variabila.

Piscine prefabricate din polipropilena

Piscine prefabricate din polipropilena sunt piscine realizate din material plastic, iar la baza au placile din polipropilena personalizate, realizate in functie de dimensiunea piscinii pe care ti-o doresti. Placile se sudeaza prin metoda sudarii plasticului. Desigur, personalizarea marimii are si ea anumite limite, insa, in principiu, pot fi satisfacute toate cerintele unei familii.

Aceste piscine pot fi dotate cu banci si trepte antiderapante si te poti bucura si de avantajul variantei cu luciu de apa. Instalarea acestor modele se face simplu si rapid, fara pierdere de vreme, corpul piscinei se aseaza pe un soclu de beton cu o inaltime de aproximativ 15 cm. In timpul umplerii piscinei cu apa se foloseste un beton de o calitate mai slaba pentru a umple golul ce se formeaza intre peretele gropii de lucru si corpul piscinei. Desigur, poti folosi si pietris, pamant amestecat cu namol sau nisp pentru a umple acest gol, insa aceasta metoda nu este de recomandat pe termen lung.

Culoarea plasticului se decoloreaza odata cu trecerea timpului, insa acesta nu este un impediment pentru a te bucura de vara, de balaceala si distractie cat este ziua de lunga!