articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Trateaza si intretine betonul cu produsele Lindec Romania!

Trateaza si intretine betonul cu produsele Lindec Romania!

🕔15.Oct 2013

Mentinerea betonului in anumite conditii dupa turnare reprezinta o necesitate pentru asigurarea unei intariri corespunzatoare. In acest sens, influenta umiditatii este esentiala pentru obtinerea unor betoane de calitate. Umiditatea are rolul de a asigura hidratarea mai departe a cimentului si de a impiedica deformatiile de contractie la uscare. Dar ce inseamna tratarea betonului? Ei bine, aceasta este o masura de prevenire a antrenarii (scurgerii) pastei de ciment din cauza ploii, a temperaturii scazute sau inghetului, precum si a eventualelor socuri sau vibratii care ar putea conduce la o diminuare a aderentei betonului la armatura (dupa intarirea betonului).

Pentru a va ajuta cu cele mai bune masuri impotriva eventualelor probleme ale betonului, firma Lindec Romania va vine in ajutor cu o serie de solutii pentru efectuarea unui tratament umed eficient pentru beton. Dintre aceste produse se remarca materialele suedeze. Ele sunt insotite de certificate de calitate emise de producatorul suedez, cu acordarea unor garantii corespunzatoare. Folosirea materialelor ecologice recomanda solutiile Lindec pentru spatiile de productie si depozitare din industria alimentara.

Din gama produselor pentru tratamente umede ale betonului se remarca produsele marca Lindolit, S si W. Lindolit S este un tratament, un material de durificare si sigilare, transparent, pe baza de apa, modificat acrilic. Este monocomponent, gata preparat si de utilizat, e rezistent la solutiile alcaline pe baza de apa moale, acizi si saruri. Este usor de intretinut, rezista la abraziunea traficului pedestru si vehicular si este compatibil cu cea mai mare parte a adezivilor pentru acoperirile de pardoseala. Lindolit S formeaza o membrana continua care asigura un „aspect umed”, lucios betonului. Acest tratament este recomandat pentru cresterea perioadei de utilizare a pardoselilor sau suprafetelor fabricate din beton. O aplicare corecta duce la obtinerea unor rezultate de exceptie: reducerea considerabila a fisurilor si a altor defecte, precum si suprafete mai dure si mai rezistente la abraziune.

Daca se doreste un luciu mai intens al betonului, se poate aplica inca un strat. Daca timpul de asteptare intre prima si a doua acoperire a permis murdarirea suprafetei, aceasta trebuie curatata in intregime inainte de a doua aplicare. A doua acoperire trebuie aplicata de indata ce prima acoperire s-a uscat.

In ceea ce priveste Lindolit W, acesta este o dispersie acrilica pe baza de apa cu aditivi pentru tratarea rapida a pardoselilor nou executate. Suprafetele nu trebuie sa se usuce prea repede, in special la temperaturi inalte, umiditate redusa, expunere la curenti de aer, etc. Aceasta poate cauza o reducere a soliditatii.

Aspectul laptos initial al suprafetei cu Lindolit devine transparent in cateva zile. Corecta aplicare a acestuia va produce suprafata lucioasa dupa uscare.

In cazul in care aveti nevoie de tratament umed de intarire si sigilare destinat tratarii, intaririi si eliminarii prafului la suprafetele pardoselilor de beton vechi si noi, Lindec Romania va propune produsele din gama Lithurin (I si II). Acestea creeaza o reactie chimica in adancimea betonului unde particulele de var, moi si lipsite de rezistenta, sunt transformate de catre fluorurile de silicon metalic in cristale dure de granit indestructibil.

In afara de gama de produse pentru tratarea si intretinerea suprafetelor industriale, Lindec Romania mai ofera servicii precum: turnarea, reconditionarea si intretinerea pardoselilor, dar si realizarea betoanelor amprentate. La finalul tuturor acestora, este emis un certificat de garantie.

Datele de contact

Adresa:  Str. Grigore Ionescu nr. 22, Sector 2, Bucuresti

Email: office@lindec.ro

Telefon: +40 21 2122111

Numarul de fax: +40 21 2122111

Număr mobil: 0786.020.000

Site: http://www.lindec.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau