articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transporturile de marfuri alimentare pe teritoriul Romaniei

Transporturile de marfuri alimentare pe teritoriul Romaniei

🕔14.Oct 2015

Necesitatea de a transporta bunurile de la o locatie la alta in siguranta nu mai este o problema intrucat apelarea la o companie de transport marfuri Cluj sau din orice alta zona a Romaniei asigura faptul ca aceasta s-a desfasurat in conditii optime si s-au indeplinit toate cerintele cu privire la acestea.

Sa presupunem ca de exemplu, o companie din industria alimentara contracteaza serviciile de transport marfa Cluj pentru a transporta o cantitate impresionanta de alimente de la depozitul aflat la periferia orasului pana la magazinele pe care trebuie sa si le aprovizioneze. In acest sens, atat compania de transport marfuri Cluj cat si beneficiarul acestor servicii au de indeplinit o serie de responsabilitati fara de care acest serviciu nu s-ar putea desfasura in mod corespunzator.

Raspunderi si responsabilitati valabile pentru transportator si beneficiar

In momentul in care vorbim despre serviciile de transport marfa Cluj in domeniul alimentar, vorbim implicit si despre raspunderile si responsabilitatile pe care le au ambele parti, asadar, acestea nu sunt deloc putine dar respectarea lor asigura desfasurarea in conditii optime a serviciilor. Firnizorul raspunde de calitatea marfurilor livrate, ambalarea corespunzatoare, amenajarea mijlocului de transport, incarcarea si descarcarea marfurilor fara sa se deterioreze ambalajul. Beneficiarul raspunde de receptionarea marfurilor si certificarea cantitatii si calitatii marfurilor.

Asadar, o data ce sunt respectate aceste responsabilitati si raspunderi pentru ambele parti implicate in acest proces, toate elementele trebuie in mod obligatoriu sa fie cuprinse intr-un contract de prestari servicii. In contract trebuie cuprinse toate clauzele pe care sa le respecte ambele parti precum si pretul pentru serviciile prestate.

Transportul marfurilor alimentare

Dupa cum am exemplificat la inceputul acestui articol, in momentul in care se efectueaza transporturi de marfuri alimentare transportatorul trebuie sa puna la dispozitia clientului sau autovehicule echipate in mod corespunzator.

Alimentele se diferentiaza intre ele regasindu-se printre acestea si cele perisabile sau cu cerinte de pastrare speciale iar pentru acestea sunt necesare abordari diferite in ceea ce priveste transportul marfa Cluj.

Avantajele alegerii unei firme specializate de transport marfuri Cluj

Apeland la o companie ce se ocupa de transportul marfurilor Cluj va ofera posibiliatea de a va baza in totalitate pe o echipa operationala fara a depune eforturi considerabile si fara a incerca sa gasiti solutii pe cont propriu. Anumite companii de transport marfuri pot pune la dispozitia clientilor lor manipulanti.

In ceea ce priveste promptitudinea aceasta este o caracteristica esentiala in acest domeniu intrucat intreaga operatiune de transport se realizeaza rapid, in siguranta si in termenii stabiliti.

Compania noastra de transport marfa Cluj este dotata cu tot ceea ce este necesar pentru desfasurarea acestei activitati in conditii optime, va oferim totodata o gama larga de servicii cu ajutorul carora sa va puteti indeplini necesitatile si sa va optimizati activitatea. Externalizarea acestui serviciu nu va va aduce decat beneficii cum ar fi economisirea bugetului alocat dar si cresterea profitului.

Toate aceste avantaje sunt posibile doar prin a ne contacta si va vom oferi o solutie personalizata pentru necesitatile pe care le aveti.