articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transportati orice tip de greutati cu poduri rulante de la Axa Service

Transportati orice tip de greutati cu poduri rulante de la Axa Service

🕔24.Jun 2015

Daca aveti in proprietate hale industriale, ateliere, magazii sau depozite de dimensiuni mari, trebuie sa stiti ca exista echipamente ce nu trebuie sa va lipseasca atunci cand vine vorba de manevrarea greutatilor. Aceste utilaje sunt podurile rulante, cel mai raspandit tip de instalatii de ridicat, ce sunt folosite pentru a va desfasura toate activitatile de ridicat in spatiile interioare.

Compania Axa Service din Bucuresti va ofera poduri rulante performante pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, capabile sa transporte orice tip de greutati.

Ce sunt podurile rulante?

Acestea sunt echipamente industriale complexe care au in structura unul sau mai multe mecanisme cu ajutorul carora efectueaza miscarile de transport a sarcinilor. Podurile se misca pe cai de rulare situate la inaltime. Ele sunt realizate pentru o gama extrem de variata de sarcini si deschideri si se pot utiliza in hale de productie de orice natura sau depozite acoperite sau deschise, si nu ocupa spatiu la sol.

Vis-a-vis de proiectare si constructia acestor poduri rulante, aceste elemente respecta cu precizie standardele tehnice ISCIR in vigoare (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat) si sunt dotate cu toate componentele de securitate aplicabile acestui tip de masini de ridicat.

In momentul de fata nu exista aplicatie in care podurile rulante sa nu joace un rol important atunci cand vine vorba de manipularea incarcaturilor voluminoase, grele sau dificil de manevrat. Utilizarea acestora in varianta sistemelor suspendate clasice ofera principalul avantaj care consta in crearea unui spatiu mare la nivelul solului pentru functiile de transport.

Uneori, cand sunt utilizate impreuna cu alte dispozitive de manevrare a incarcaturii, podurile rulante pot fi amplasate practic in orice loc din cadrul unei zone de lucru bine delimitate, care presupune operatiuni de manipulare, depozitare si asamblare sau pot realiza conexiunea automata intre diferitele faze ale unui proces de fabricatie.

Podurile rulante – doua tipuri de poduri rulante

Podurile rulante de la aceasta companie provin de la producatorul italian OMIS, o companie ce isi desfasoara activitatea incepand cu anul 1967 in sectorul echipamentelor de ridicat. Aceste produse sunt solutia ideala de a utiliza optim spatiul disponibil intr-o hala sau intr-un spatiu comercial pe care il detineti. Complexitatea acestor masini de ridicat fac ca ele sa indeplineasca cu succes toate activitatile pentru care au fost create datorita mecanismelor instalate care executa miscari de deplasare a greutatilor.

Aceste poduri rulante oferite de Axa Service se impart in doua categorii:

– poduri rulante de tip monogrinda: extrem de utile atunci cand vine vorba de transportul tridimensional al incarcaturilor pe distante mari. Greutatea proprie redusa si asamblarile suspendate pentru diverse constructii le permit sa fie utilizate in aplicatii universale.

– poduri rulante de tip bigrinda: pot fi utilizate pentru deschideri mai mari decat cele monogrinda, cu aceeasi sarcina nominala. Podurile rulante suspendate pot fi usor deplasate manual, dar pentru sarcini nominale si ecartamente mai mari este recomandata utilizarea dispozitivelor de actionare.

Pentru comenzi si detalii nu ezitati sa contactati compania Axa Service prin intermediul site-ului oficial sau a numerelor de telefon.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică