articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transporta marfa in conditii sigure cu autoutilitarele Ameriserv!

Transporta marfa in conditii sigure cu autoutilitarele Ameriserv!

🕔10.Oct 2013

Legenda spune ca in urma cu un secol, in Statele Unite ale Americii, un cetatean pe nume Joe Saunders, punea bazele primei companii de inchirieri de autoturisme. Ei bine, daca strabatem lumea si ajungem in Romania, descoperim o tara in care aceasta afacere a fost inaugurata ceva mai tarziu, mult mai tarziu, undeva la finele anilor ’90. In ciuda acestui aspect mai putin placut, afacerile din domeniu s-au dezvoltat radical in ultimii ani, astfel incat astazi avem de a face cu firme care pot oferi servicii de inchiriere de autoturisme la cele mai inalte standarde. De departe, unele dintre cele mai cautate masini sunt autoutilitarele de marfa, capabile sa transporte orice produse, din orice colt al tarii in altul si nu numai.

O firma care va pune la dispozitie spre inchiriere cele mai bune autoutilitare pentru marfa este firma Ameriserv din Cluj Napoca. Parcul auto al companiei ardelene va ofera o gama diversificata de marci de masini, printre care: Citroen Berlingo 1,6 HDI, Peugeot Partner 1,6 HDI si Fiat Ducato. Acestea asigura toate conditiile de confort si securitate. Reglementarile de inchiriere sunt simple si flexibile atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Pentru companii, pe perioade de timp mai mari, se asigura conditii speciale. Pe toata durata contractului se asigura asistenta tehnica.

Inchirierea unei autoutilitare de marfa Ameriserv se poate realiza pentru realizarea unei game extinse de activitati:

 – transport de alimente: in cazul in care detineti o mica afacere si aveti nevoie de o masina pentru a transporta alimente de la un depozit, autoutilitarele de marfa sunt cea mai buna solutie pentru rezolvarea in timp scurt a acestor drumuri;

– transport de fructe/legume: fie ca lucrati la piata sau doriti doar pentru consumul propriu, oricand puteti avea nevoie de o autoutilitara cu ajutorul careia sa transportati fructe si legume din orice colt al tarii doriti. De exemplu, in acest sezon foarte multe persoane cauta sa-si faca provizii pentru iarna. Daca masina dumneavoastra nu are capacitate suficienta pentru un transport mai mare, cele de la compania Ameriserv va pot veni oricand si la orice ora in ajutor;

– transport de mobila: vrei sa te muti in alta casa sau pur si simplu iti renovezi locuinta prin inlocuirea mobilei vechi cu una mai noua, o autoutilitara de marfa de la Ameriserv este mijlocul potrivit pentru transportul ei;

 transport de materiale: zugravesti, construiesti o baie sau pur si simplu pui parchet prin camere, un transport al materialelor ajutatoare este necesar. Aici intervine Ameriserv cu autoutilitarele sale potrivite.

Pe langa serviciul de inchirieri autoutilitare de transport marfa, firma Ameriserv desfasoara  si activitati de inchirieri masini mici si importuri auto second-hand din tarile UE.

Obligatiile companiei, ale clientului, precum si penalizarile in caz de avarie, accident sau furt, le puteti gasi pe site-ul companiei. Tot aici gasiti si taxele care va intereseaza, atat in ceea ce priveste inchirierea, cat si eventuala comanda pentru masini second-hand.

Date de contact:

Mobil: 0744-529138

E-mail: officeameriserv@yahoo.com

Site: www.ameriserv.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din