articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

🕔27.Oct 2016

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in Ilfov. In conditiile data de concureta de pe piata de profil, aceste fire se straduiesc sa imbunatateasca astfel de servicii in asa fel incat sa le poata asigura clientilor calatorii placute, pe diverse distante, calatorii care sunt parcurse indiferent care e ruta.

Firmele specializate au o anumita vechime si deasemeni cate 20 agentii proprii, iar in anumite cazuri chiar si mai mult de atat, in tara noastra si deasemeni in alte orase din intreaga lume.

Firmele, cu suportul agentiilor pot sa stabilesca anumite relatii ce privesc parrteneriatele pe care le au cu anumite agentii care activeaza pe cuprinsul tarii. Oricare dintre clienti poate solicita informatii detaliate in privinta traseelor, cat si al statilor si al orarerlor autocarelor pe care le au firmele de specialitate, ele putand achizitiona de aici si acele bilete de calatorie. Exista si o lista a traseelor care poate fi consultata pe site-uri si la sediile firmelor de transport personal in Ilfov.

In paginile pe care le au aceste firme pot sa fie afisate informatii generale in privinta conditiilor in care sunt desfasurate calatoriile. Clientii este bine sa consulte Conditiile Generale privind Transportul si pot sa faca acest lucru considerand asta ca parte integranta pentru respectivul contract de transport.

Modalitatea de efectuare a rezervarilor

In momentul in care clientii s-au inscris inainte datei la care se va face calatoria, atunci vor obtine niste tichete de rezervare si deasemeni informatiile ce sunt necesare in ceea ce priveste traseul, atat cu statiile cat si cu orarul pe care il au agentiile. Distribuirea in ceea ce privesc locurile in autocare se va putea face strict in conformitate si prin respectarea ordinii in care a fost facuta anterior rezervararea.

Clientii sunt in acelasi timp rugati ca atunci cand fac rezervarile sa anunte orice eventuala amanare sau eventuala renuntare la calatoria respectiva , cu un minim de 24 de ore inainte de plecarea in respectiva cursa.

Calatorii sunt obligati sa respecte prevederile din cadrul Conditiilor Generale privind Transportul, conditii ce sunt afisate chiar la sediul agentiilor care vand biletele , iar informatiile pot fi obtinute gratuit si la cerere, deasemeni la eliberarea biletului calatoriei.

In momentul in care apare un litigiu, calatorul nu poate sa invoce necunoasterea clauzelor care sunt prevazute in contractul de transport.

Biletele pentru calatorie

La inscrierile ce sunt facute in ziua plecarii sau in cazul celor ce sunt facute la autocar, toti clientii vor primi documentele care le sunt necesare, la fata locului.

Biletul este neaparat necesar si trebuie sa fie pastrat de client, pe timpul calatoriei. Biletele care sunt pierdute sau care sunt furate nu pot sa fie inlocuite. Biletele valabile la calatoriile ce se fac dus-intors vor ramane valabile pentru cel mult 6 luni de la data de la care sunt emise. Deasemeni, fiecare bilet este unul nominal, care nu se transmite si e obligatoriu sa fie prezentat personalului societatii sau catre organele de control cand sunt solicitate.

In momentul in care este intrerupt transportul iar acest lucru se va intampla in exclusivitate din vina calatorului, biletul isi pierde valabilitatea iar contravaloarea lui nu mai poate fi returnata .

Majoritate firmelor de transport personal din Ilfov ca si din alte judete ale tarii, ofera clientilor diverse reduceri cu precadere in cazul grupurilor, elevilor, studentilor – avand maxim 26 de ani, iar pentru pensionari sunt facute diverse reduceri.