articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transport moloz – mobilier – Te scapa de mobila veche si grea din locuinta!

Transport moloz – mobilier – Te scapa de mobila veche si grea din locuinta!

🕔14.Nov 2013

Nu-i asa ca e frumos cand amenajezi o locuinta cu cea mai noua si originala mobila existenta pe piata ? Cu siguranta ca toti dintre dumneavoastra veti avea acelasi raspuns pozitiv la aceasta intrebare. Pe de alta parte, acelasi raspuns unanim, dar nu pozitiv, ci negativ, il veti avea la intrebarea “Nu-i asa ca adorati caratul mobilei vechi din afara casei, vilei, dar mai ales pe scarile apartamentului?” Prin urmare, nu mai are rost sa punem sub semnul intrebarii ura care exista in fiecare dintre dumneavoastra atunci cand, in preajma unei renovari a locuintei, trebuie sa carati mobila veche in afara locuintei. Ei bine, daca vreti ca acest cosmar sa dispara definitiv din viata dumneavoastra atunci cand aveti de a face cu aceasta mobila veche si grea, nu va ramane decat sa apelati la serviciile firmei Transport moloz – mobilier.

Fiind o firma de transport care isi respecta clientii si care le reduce eforturile si le inlesneste toata munca pe care o presupune evacuare de mobilier vechi, Transport moloz – mobilier isi desfasoara activitatea atata in Bucuresti, cat si in zonele invecinate. Serviciile de transport mobila ale acestei firme se desfasoara in cele mai bune conditii, intrucat firma dispune de o echipa de profesionisti si de un parc auto complet de autoutilitare performante, echipate dupa cele mai inalte standarde pentru a raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Cand ai nevoie de serviciile unei firme precum Transport moloz – mobilier ? 

In varianta scurta a raspunsului la aceasta intrebare: oricand! Este clar ca nu exista om pe lumea aceasta care sa nu fi avut cel putin o data in viata de a face cu celebra zicala “greu cu mobila pe scari”. Fie ca va mutati dintr-o locuinta in alta, ca va renovati mobilierul sau pur si simplu vreti sa aruncati o mobila mai veche, caratul acestor lucruri este un adevarat cosmar. La casa ca la casa, dar ce sa mai zicem de situatia in care executati acest proces la bloc, undeva de la etajul I in sus ? Liftul nu-l puteti utliza pentru ca mobila e prea grea si nu intra, astfel ca nu va ramane decat solutia “pe scari”. In acele momente, in care va aflati cu sute de kilograme de lemne vechi in spate, ati da orice sa existe ceva care sa va scape ca prin minune de acest cosmar. Ei bine, aflati ca nu trebuie sa dati nimic, decat un simplu telefon la firma Transport moloz – mobilier.

Odata contactata aceasta firma, la domiciliul dumneavoastra va sosi o echipa de profesionisti care va vor ajuta la incarcarea mobilierului vechi, si, poate partea pe care v-o doriti cel mai multe va vor ajuta si atunci cand vine vorba de cararea acestuia din urma din interiorul locuintei.

In acest proces de transport al mobilei, firma din capitala  dispune de autoturisme de 3,5 t – 7,5 t, 20 mc- 30 mc. Totodata, se asigura demontarea, montarea, ambalarea la cerere, oriunde, inclusiv week-end. Pentru ca numarul de solicitari pentru servicii de relocare sau transport mobila este extrem de mare, va trebui sa contactati firme cu cel putin 24-48 de ore inaintea mutarii, pentru a stabili detaliile.

In paralel cu transportul de mobila veche din Bucuresti si imprejurimi, Transport moloz – mobilier mai ofera o gama diversificata de servicii de transport moloz, tractari auto dar si servicii de executare foraje puturi si fantani.

Telefon de contact:

0727473420 / 0766807123

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.