articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transport funerar international

Transport funerar international

🕔28.Dec 2015

Viata omului este asemenea unei urme lasate de o barca pe luciul marii; acum este, apoi nu se mai cunoaste. Persoanele dragi si apropiate au datoria de a se ocupa de cele necesare dupa trecerea in nefiinta a prietenului sau membrului familiei, chiar daca evenimentul a avut loc in afara tarii. In acest caz e necesar transport funerar international.

Ce firma poate oferi transport funerar international?

Pe piata romaneasca exista mai multe companii care se ocupa de servicii funerare, insa nu toate ofera si transport funerar international, raza lor de actiune fiind redusa, si anume doar in zona orasului unde este detinut sediul. Printre companiile la care veti gasi servicii de calitate, complete si profesionale se numara compania Solomon servicii funerare, o companie care in momentul pierderii unei persoane dragi va fi alaturi de dumneavoastra oferindu-va tot sprijinul si ocupandu-se de repatriere. Firma are in oferta sicrie, aranjamente florale si alte servicii specifice. Tot aceasta firma se ocupa de constatarea decesului, transport funerar, cosmetizare, imbalsamare, toaletare, documente, mese de pomenire si chiar de repatrierea celor care au plecat din aceasta lume departe de casa. Beneficiaza de o locatie speciala, casa funerara, unde veti putea chema prietenii si cunoscutii pentru a oferi un ultim omagiu persoanei decedate.

Ce presupune procesul de transport funerar international?

Acest tip de transport, si anume transport funerar international este mai complicat decat pare la prima vedere. Transportul local include doar transportarea persoanei decedate de la domiciliu sau spital la sediul companiei, apoi la capela iar spre final, la cimitir. Serviciul de transport funerar international presupune transportarea din afara granitelor tarii catre orasul unde va fi inmormantat. Exista o autoritate europeana care se ocupa cu respectarea legislatiei cu privire la repatrieri, anume Politia Mortuara Europena, autoritate care are o legislatie stricta cu privire la acest domeniu. Aceasta legislatie prevede imbalsamarea persoanei decedate si folosirea unui sicriu de zinc, inchis ermetic in fata agentului de politie mortuara din localitatea unde a avut loc decesul. Pentru transportul funerar international se folosesc masini speciale, modificate, omologate si autorizate pentru repatriere, exista acte si proceduri specifice, se cer achitarea unor taxe. Asadar, compania beneficiaza de personal autorizat care va rezolva toate aceste situatii si cu ajutorul autovehiculelor speciale vor asigura un transport funerar international in conditii adecvate, cu profesionalism si discretie, indiferent de distanta. Angajatii firmei pot pune la dispozitia dumneavoastra si microbuze pentru transportul persoanelor ce participa la inmormantare.

Cum pot contacta firma Solomon servicii funerare pentru trasport funerar international?

Compania Solomon isi ofera serviciile funerare in regim non-stop. Firma are doua sedii, in Dumbraveni si in Sighisoara. La orice ora personalul calificat este pregatit pentru a va raspunde nevoilor dumneavoastra si a incepe procedurile pentru transport funerar international. Intervalul normal de repatriere este de 72 de ore, cu exceptia cazurilor speciale; compania va tine cont de acest interval si va face tot ce este posibil pentru a-l respecta. In cazul in care doriti sa aflati informatii suplimentare despre produsele si serviciile lor, puteti intra pe site-ul solomonserviciifunerare.ro. Acolo veti gasi numerele de telefon si adresa de e-mail, prin intermediul carora reprezentantii companiei sunt la dispozitia dumneavoastra, pentru a va reduce gradul de implicare si eforturile depuse in aceste momentele triste cauzate de pierderea unor persoane dragi.

Similar Articles
Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

  Tahograful este un dispozitiv necesar transporturilor rutiere, care are rolul de a inregistra viteza autovehiculului,

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

  Cartea de vizita a devenit o necesitate. Reprezinta o metoda eleganta prin care sa-ti promovezi

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

  Industria alimentara ocupa un loc fruntas in topul industriilor din tara noastra. Romanul este obisnuit

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Ti-ai dori sa lucrezi cu cineva in ceea ce priveste colectare carton in Bucuresti? Ai

Despre gama de benzi adezive

Despre gama de benzi adezive

  Fie ca reparati, sunteti pasionat de electronica sau pur si simplu aveti nevoie de o