articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transport agabaritic-Cu Moldotrans este mai usor sa cari marfa!

Transport agabaritic-Cu Moldotrans este mai usor sa cari marfa!

🕔11.Jun 2015

Transport agabaritic inseamna a transporta, a manipula si a monta obiecte cu greutati intre o tona 1.000 de tone. Intrucat obiectele in cauza au dimensiuni prea mari pentru a incapea in containere normale, se solicita servicii autorizate de transport agabaratic. Daca si tu trebuie sa manipulezi asa ceva, ai nevoie de serviciile oferite de firma Moldotrans!

 Alege transport agabaritic de la Moldotrans!

Pentru transportarea in cele mai sigure conditii a obiectelor foarte grele, poti apela oricand la echipa Moldotrans. Intrucat aceasta firma dispune de camioane de mare tonaj, trailer extensibil de 40 de tone si de platforma extensibila, operatiunea are loc fara nici o problema si fara a pune in pericol viata cuiva. In plus, detine autorizatie pentru asa ceva, iar soferii au pregatire si experienta in domeniu.

Daca vrei sa apelezi la serviciul de transport agabaritic, este necesar sa oferi cat mai multe detalii. De ce? Este necesar de pus la punct un plan foarte bine organizat. Spre exemplu, in functie de informatiile pe care le furnizezi, firma ia hotararea daca se va utiliza trailer agabaritic extensibil pe lungime sau latime sau cu podea apropiata de sol. Primul e necesar pentru incarcaturile lungi si foarte lungi, cum ar fi cele de busteni.

Tot in categoria transport agabaritic este inclusa si manipularea de: grinzi si stalpi din fier ori beton, utilaje agricole, utilaje pentru constructii, structuri si hale metalice, silozuri, rezervoare, barci etc.

 De ce sa alegi transport agabaritic?

Activitatea de zi cu zi a multor firme implica transportul marfurilor, dar nu orice fel de marfa. Obiectele, utilajele, schelele foarte grele trebuie sa fie mutate dintr-un loc in altul doar cu camioane de transport agabaritic. Iata trei avantaje pe care le vei avea daca vei apela la firma Moldotrans:

– marfa este asezata cu grija si asigurata cu sisteme care nu permit descarcarea accidentala;

– poti transporta obiecte foarte grele dintr-o zona in alta, dintr-o localitate in alta, fara nici o problema;

– indiferent de tipul incarcaturii, ai la dispozitie utilaj special. Spre exemplu, daca muti echipamentele necesare activitatilor forestiere ori din balastiere, trebuie sa o faci cu un camion de transport agabaritic. La fel trebuie sa procedezi si cand e vorba de mutarea unei hale metalice, a unor structuri, a diverselor masinarii, cu atat mai mult cu cat acestea nu pot fi dezmembrate.

 Cine efectueaza transport agabaritic?

Oricand ai nevoie, firma Moldotrans te asteapta cu soferi profesionisti si masini dotate special pentru transport agabaritic. Datorita serviciilor de cea mai buna calitate, compania mentionata a primit locul II in 1998 si in 2004 in Topul judetean al firmelor, din partea Camerei de Comert si Industrie din judetul Hunedoara, si locul I in anul 2008 in cadrul aceleasi clasificari. Recunostinta si satisfactia clientilor sunt doar doua dintre punctele forte ale Moldotrans.

Activitate firmei a inceput in anul 1992 cu o singura masina, cu capacitate de 7 tone. Datorita managementului, serviciilor ireprosabile, flexibilitatii si promptitudinii cu care a fost tratata fiecare solicitare venita din partea clientilor, Moldotrans s-a tot dezvoltat, iar in prezent are un parc auto extins. Camioanele sunt necesare pentru transport agabaritic, transfort marfuri si transport substante periculoase.

Pentru servicii de transport agabaritic realizate in conditii optime, firma Moldotrans iti sta oricand la dispozitie atat cu informatii, cat si cu camioane si soferi experimentati! Ia legatura cu reprezentantii firmei in cauza pentru a transporta si manipula marfa in cele mai bune conditii!

Date de contact

Adresa: Deva, Aleea Romanilor

Telefon: 0254.229.578, 0744.524.484

Similar Articles
Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

  Tahograful este un dispozitiv necesar transporturilor rutiere, care are rolul de a inregistra viteza autovehiculului,

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

  Cartea de vizita a devenit o necesitate. Reprezinta o metoda eleganta prin care sa-ti promovezi

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

  Industria alimentara ocupa un loc fruntas in topul industriilor din tara noastra. Romanul este obisnuit

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Ti-ai dori sa lucrezi cu cineva in ceea ce priveste colectare carton in Bucuresti? Ai

Despre gama de benzi adezive

Despre gama de benzi adezive

  Fie ca reparati, sunteti pasionat de electronica sau pur si simplu aveti nevoie de o