articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transport agabaritic

Transport agabaritic

🕔28.Apr 2015

Daca firma dumneavoastra are nevoie de efectuarea unui transport agabaritic in urmatoarea perioada, nu mai este nevoie sa pierdeti timpul sa ii intrebati pe prieteni  sau pe cunoscuti la ce companie puteti apela. Acum va puteti baza fara nici un fel de probleme pe sprijinul celor de la Elbacor Trading.

Sa facem cunostinta cu firma Elbacor Trading, care va ofera transport agabaritic

Infiintata in Craiova in anul 1999, aceasta firma si-a desfasurat activitatea, inca de la inceput in domeniul transportului rutier si al comertului en- detail si en- gross. Firma Elbacor Trading are capital romanesc, integral privat si se bazeaza pe experienta acumulata in cei peste 17 ani de activitate. Datorita profesionalismului si seriozitatii de care a dat dovada de fiecare data, numerosi clienti au ales de-a lungul timpului sa apeleze la Elbacor Trading. Firma asigura transport pentru marfuri generale, transport agabaritic, transporturi speciale, asistenta tehnica, masina tehnica de insotire. Tarifele pe care le solicita cei de la Elbacor Trading sunt pe placul clientilor si sunt foarte avantajoase.

Vreti sa stiti informatii suplimentare despre transport agabaritic?

Compania craioveana isi intampina clientii cu servicii de transport agabaritic la cele mai ridicate standarde de calitate. Pentru servicii de transport agabaritic, se utilizeaza remorchere care au o capacitate de 46 de tone sau de 30 de tone si cu autocamioane cu platforma, care au o sarcina de pana la 30 de tone si chiar peste aceasta valoare.  Serviciile companiei sunt asigurate de un personal foarte bine pregatit, cu experienta, care are toate licentele si acreditarile necesare. Firma asigura transport agabaritic atat in tara, cat si in strainatate, in numeroase tari din Europa.

Ce produse se pot transporta in cadrul unui transport agabaritic?

Cu totii ne-am dat seama de faptul ca un transport agabaritic nu circula la fel ca orice alt autovehicul, iar regulile pentru efectuarea unui astfel de transport sunt foarte stricte. In cadrul unui transport agabaritic se pot transporta utilaje si piese industriale de mare tonaj, utilaje agricole, cum ar fi: pluguri, tractoare, combine, aparate de irigat etc, constructii metalice, cuptoare, generatoare electrice, utilaje pentru constructii, cum ar fi: forezem excavatoare pe senile si pe pneuri, macarale, compactoare etc, masini militare etc. Logistica de care dispune compania din Craiova permite asigurarea unui transport agabaritic sigur si prompt. Materialele si marfurile dumneavoastra vor ajunge la destinatie intr-un timp optim.

Elbacor Trading- date de contact pentru cei interesati de transport agabaritic

In cazul in care oferta propusa de aceasta firma vi se pare demna de luat in considerare si sunteti interesat sa colaborati cu cei de la Elbacor Trading, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ii contactati pe angajatii sai. In acest sens, puteti folosi adresa de e-mail sau numarul de telefon pe care le gasiti pe site-ul firmei- transportagabariticcraiova.ro. Cele mai avantajoase oferte va sunt oferite de compania  Elbacor Trading. Daca doriti, va puteti abona la newsletter-ul firmei si in acest fel, veti primi in mail ofertele speciale propuse de aceasta. Elbacor Trading este solutia inteleapta pe care o aveti la indemana pentru un transport agabaritic asa cum va doriti.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică