articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transformatoare electrice de la Electrometal

Transformatoare electrice de la Electrometal

🕔13.Mar 2015

Daca ai nevoie de transformatoare electrice, modele variate – transformatoare electrice de mare putere, transformatoare pentru sudura sau autotransformatoare – Electrometal din Bacau este partenerul potrivit care-ti poate furniza aceste echipamente profesionale. Pe langa varietate, Electrometal iti ofera si calitate deosebita a transformatoarelor electrice, rezistenta, durabilitate, fiabilitate si preturi foarte bune de achizitie. Convinge-te si tu de eficienta  transformatoarelor comercializate de catre Electrometal si fa o comanda rapida si avantajoasa.

Ce sunt transformatoare electrice?

 

Transformatoare electrice sunt masini electrice statice ce pot modifica fara nicio problema anumiti parametri ai energiei electrice precum tensiunea, puterea si curentul. Acesti parametri vin modificati in alt gen de parametri fara insa a modifica ceea ce se numeste frecventa energiei electrice.

Cum functioneaza un transformator electric? El are la baza principiul inductiei electro-magnetice.

Din ce este alcatuit un transformator electric si cum are loc transformarea parametrilor curentului electric? Acest mecanism arata astfel:

– bornele infasurarii primare si bornele infasurarii secundare;

– infasurarea primara si infasurarea secundara;

– tensiunea aplicata pentru infasurarea primara si tensiunea aplicata pentru infasurarea secundara;

– curentul din interiorul infasurarii primare si curentul din infasurarea secundara;

– tensiunea electromotoare din interiorul infasurarii primare si tensiunea electromotoare din interiorul infasurarii secundare;

– fluxul total.

Clasificare transformatoare electrice

 

De cate tipuri sunt transformatoare electrice? Dupa modul acestora de constructie si dupa modul in care sunt utilizate, transformatoarele se impart in urmatoarele categorii:

1. Transformatoare electrice de putere folosite pentru statiile de transformare. In cazul acestor transformatoare pierderile sunt cat mai mici, iar randamentul este cat mai mare. Se folosesc in retelele trifazate;

2. Transformatoare electrice utilizate pentru alimentarea cuptoarelor electrice. Sunt monofazate sau trifazate si au putere mare, insa in cazul lor randamentul este mai mic decat in cazul transformatoarelor pentru statiile de transformare. Tensiunile secundare sunt in linii largi;

3. Transformatoare electrice de masura intrebuintate pentru a extinde domeniul de masurare al aparatelor de masura. Acestea se intrebuinteaza ca instrumente de masura electrice, dar protejeaza si personalul care le foloseste, separand circuitul de masura de circuitul de utilizare;

4. Transformatoare electrice de sudura. In functie de felul sudurii se utilizeaza si transformatoare electrice diferite: pentru sudura cu arc, pentru sudura prin contact, etc.

5. Autotransformatoarele. Acestea se utilizeaza atat pentru ridicarea tensiunii, cat si pentru coborarea acesteia;

6. Transformatoare electrice utilizate pentru incalzirea prin inductie. Se folosesc pentru topirea metalelor, deformarea plastica, prelucrarea termochimica a pieselor sau lipirea si sudarea metalelor.

Transformatoare electrice de la Electrometal

 

In Bacau exista o companie ce comercializeaza transformatoare electrice de calitate superioara, transformatoare care pot fi utilizate in domenii diferite de activitate. Aceste transformatoare apartin unor marci de renume in intreaga lume precum Hager, Moeller sau Romtoroid.

Transformatoare de la Electrometal sunt de calitate superioara, au rezistenta deosebita si te vor tine foarte multi ani, mai ales daca le folosesti corespunzator si le ingrijesti cu atentie. Diversitatea este impresionanta, tu avand posibilitatea de a alege tipuri diferite de transformatoare electrice, avand puteri diferite. Ele se folosesc in domenii dintre cele mai variate.

Care sunt preturile practicate de catre Electrometal? Dintre cele mai competitive pentru piata din Romania. Convinge-te si tu!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege transformatoare electrice de la Electrometal. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Electrometal? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0740-681.477.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,