articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transformarea unui vechi magazin de anvelope in spatiu de locuit si atelier de creatie

Transformarea unui vechi magazin de anvelope in spatiu de locuit si atelier de creatie

🕔23.Apr 2015

 

Creatia a fost intotdeauna mai mult decat o pasiune pentru mine. Inca din copilarie stiam exact ce voi fi atunci cand voi fi mare si am mers pe acest fir pana in prezent si chiar voi continua tot in acest mod. Dar, cum vine o perioada in viata cand trebuie sa te desprinzi de caminul confortabil oferit de parinti, am decis sa imi incerc norocul in capitala prin a-mi deschide un atelier de creatie. Initial, cand am ajuns in capitala, o prietena buna m-a primit in casa ei pana sa ma pun pe picioare, sa imi deschid afacerea si sa imi gasesc o locuinta.

In prima saptamana de umblat cu agentul imobiliar prin toate colturile capitalei, in final m-am indragostit de un vechi magazin de anvelope. Agentul imobiliar nu prea putea vedea cum voi reusi sa transform acel magazin vechi in atelier de creatie si adevarul e ca nici eu nu prea stiam cum o sa reusesc acest lucru. Dar am simtit ca acel spatiu imi este destinat in mod special, acum singura problema pe care o aveam era cea a transformarii spatiului.

Prietena mea mi-a povestit despre un arhitect de succes, Tomoiu Gabriela care se ocupa de proiectarea spatiilor dar si de transformarea lor. Initial am crezut ca o sa imi investesc tot bugetul disponibil in spatiul respectiv dar m-am inselat. Doamna arhitect Tomoiu Gabriela mi-a spus ca va reusi sa transforme vechiul magazin de anvelope sa fie pretabil atat pentru locuit cat si pentru a-mi face atelierul de creatie pe care mi-l doresc. De ce sa ma mai deplasez din confortul locuintei mele si sa platesc facturile pentru doua spatii? Ce-i drept doamna arhitect Tomoiu Gabriela avea dreptate.

Doamna arhitect Tomoiu Gabriela pentru a transforma cu succes acest spatiu atat in atelier de creatie cat si locuinta, a mers pe principiul cladirilor pasive, renovate cu materiale naturale si durabile utilizand lumina naturala din plin pentru a completa aspectul interior al locuintei. Pentru designul interior echipa doamnei Tomoiu Gabriela a folosit un design minimalist, culori indraznete, mobilier functional care permite depozitarea diverselor obiecte utilizate, toate acestea puse in valoare de lumina naturala pentru a oferi spatiului senzatia de mai mare, ca sa spunem asa.

Doamna Tomoiu Gabriela a reusit in scurt timp sa transforme spatiul dintr-un magazin de anvelope intunecos intr-un atelier de creatie vesela si un spatiu de locuit ce imbinp functionalitatea cu design-ul minimalist.

Doamna Tomoiu Gabriela a reusit sa faca din fiecare bucatica de spatiu unul utilizabil ce te usureaza de efortul de a incerca cumva sa iti inghesui lucrurile. Desigur, a fost necesar ca doamna arhitect Tomoiu Gabriela sa transforme si exteriorul cladirii intrucat acesta era vechi si nu era in ton nu afacerea sau locuinta existente in interior. Pentru a da un aspect cu adevarat demn de un atelier de creatie a folosit nuante de vopsea indraznete care sa scoata cladirea din tipare. Per ansamblu, in final am obtinut cu ajutorul doamnei arhitect Tomoiu Gabriela mult mai mult decat am putut sa imi doresc vreodata. Si asa a inceput povestea atelierului meu de creatie.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare