articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Totul straluceste luna cu Mopeka!

Totul straluceste luna cu Mopeka!

🕔12.Jun 2013

Vasele murdare reprezinta o prioritate pentru tine, deoarece nu le suporti imprastiate peste tot in bucatarie? Cauti un detergent concentrat, care sa contina glicerina si care sa aiba si un pret rezonabil? Inalbitorul de rufe nu te mai multumeste, caci indiferent de temperatura la care speli hainele, petele raman tot acolo? Folosesti mult balsam pentru improspatarea lenjeriei si ai avea nevoie de o cantitate mare? Lucrezi in industria alimentara si pentru acest domeniu ai nevoie de detergenti industriali speciali? Pentru nevoia ta de ordine si curatenie nu ezita sa iei legatura cu Mopeka, o firma din Timisoara care-ti pune la dispozite o gama variata de produse, atat pentru uzul casnic, dar si pentru cel industrial. Aici gasesti chiar si produse pentru cosmetizarea masinii tale. Cu Mopeka, totul straluceste de curatenie!

Pentru calitate si pret, alege Mopeka!

O companie care pune pret pe cercetare si dezvoltare continua a calitatii produselor sale, merita respectul si increderea ta. Mopeka are o experienta de peste 20 de ani si produce fel si fel de articole pentru uz casnic si pentru intrebuintare industriala. Toate aceste produse au la baza agenti activi, ecologici, care actioneaza inca de la primul contact cu suprafata de curatat.

Pentru a nu face rabat de la calitate, Mopeka colaboreaza cu diverse institute de cercetare din tara si a implementat totodata un sistem de management al calitatii si al mediului.

In luna aprilie a acestui an, Mopeka a participat la targul Cleaning Show, unde a prezentat detergentul lichid configurabil, primul de acest gen, dedicat masinilor de spalat. Acest detergent este 100% eco, dar si biodegradabil. Dupa cate observi, Mopeka se ingrijeste atat de sanatatea ta si a familiei tale, cat si de mediul inconjurator, scotand pe piata produse calitative si in perfect echilibru cu mediul inconjurator.

Detergentii industriali – pentru o curatare mai eficienta

Cand vine vorba despre produsele industriale, Mopeka s-a specializat in producerea si comercializarea de produse profesionale, care sunt utilizate in industrii, precum cea extractiva, alimentara, hoteliera sau a prelucrarii metalelor. De asemenea, Mopeka produce diverse substante si pentru autoturisme, dar si pentru constructiile civile.

Practic, acesti detergenti industriali sunt folositi oriunde este nevoie de o putere de curatare mai mare, deoarece traficul este intens. Sa dam ca exemplu restaurantele, cofetariile, institutiile publice sau spalatoriile auto. In aceste locatii, murdaria este mai pronuntata prin natura domeniului de activitate. Tocmai de aceea, aici este nevoie de produse puternice, care sa faca fata.

Mopeka comercializeaza mai multe tipuri de detergenti industriali, care pot fi grupati in detergenti petru pardoseli, detergenti speciali pentru pereti si fatade si detergenti pentru curatarea instalatiilor si a utilajelor.

Acesti detergenti sunt asemanatori sapunului, insa puterea lor de curatare este mult mai mare, deoarece este nevoie de produse mai concentrate. Cu Mopeka, murdaria este indepartata eficient, fara chin si fara efort. In special, industria alimentara are nevoie de curatenie “luna”, de igienizare si de produse speciale, care sa nu interactioneze cu alimentele din zona. Iar Mopeka este atenta la toate aceste detalii si ofera doar detergenti de calitate, la un super-pret.

Daca doresti sa cumperi detergenti industriali, ia legatura cu firma Mopeka. Pentru contact, suna la numerele 0256-293.200 si 0256-293.201 sau trimite un e-mail la adresa office@mopeka.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre servicii deratizare.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca