articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tot ce trebuie sa stii despre tencuiala decorativa siliconica

Tot ce trebuie sa stii despre tencuiala decorativa siliconica

🕔21.Sep 2015

Tencuiala decorativa siliconica este tot ce ai nevoie pentru fatada casei tale, o casa noua care inca „lucreaza”. Daca vrei sa primesti calitate 100% garantata si preturi bune, Tencuialadecorativa-tafi.ro iti face o oferta de nerefuzat.

Ce este tencuiala decorativa siliconica?

 

Tencuiala decorativa siliconica nu este altceva decat un produs mineral, profesional. Are un adaos de granule de marmura avand o dimensiune cuprinsa intre 1 si 3 mm si aditivi siliconici, ceea ce o face extrem de flexibila si de elastica. Ii da un aspect striat si mat si o rezistenta la intemperii si la razele ultraviolete.

Tencuiala decorativa siliconica se foloseste indeosebi pentru constructiile noi, constructii care „lucreaza” producand astfel fisuri si crapaturi inestetice. De ce se foloseste in aceste cazuri tencuiala decorativa siliconica? Deoarece este foarte elastica si se adapteaza la perfectie situatiei nelasand crapaturile sau fisurile sa se instaleze.

Deci, printre marile beneficii ale acestui tip de tencuiala decorativa se numara calitatea ei de a se fisura foarte greu. De asemenea, este de retinut ca nu permite nici murdariei sa adere la suport, ceea ce o face tencuiala ideala.

Avantaje tencuiala decorativa siliconica

 

Printre avantajele tencuielii decorative siliconice, adunate toate frumos intr-o singura lista, se numara:

– Are o aderenta foarte buna la suport;

– Aplicarea cat si intretinerea sunt usoare;

– Puterea de acoperire a acestui tip de tencuiala decorativa este foarte mare;

– Timpul de uscare este redus;

– Rezista foarte bine la imbatranire prematura si la intemperii;

– Pigmentul prezinta stabilitate superioara;

– Rezista cu succes la variatiile de temperatura;

– Rezista chiar si la mucegaiuri;

– Se foloseste pentru exterior avand un aspect estetic deosebit de elegant si impecabil. Se foloseste pentru finisarea exterioara;

– Se foloseste cu amorsa, in prima faza, iar la final se aplica un strat de fond cu ajutorul unui vopsele siliconice pentru exterior.

De unde cumpar tencuiala decorativa siliconica?

 

Daca vrei sa cumperi tencuiala decorativa siliconica de calitate, pe care sa fii sigur in momentul aplicarii si care sa aiba un pret bun de achizitie, Tencuialadecorativa-tafi.ro te intampina cu o oferta de nerefuzat.

Ce fel de tencuieli decorative siliconice iti propune Tencuialadecorativa-tafi.ro? Este vorba despre cea pe baza de apa, realizata doar din materiale de calitate superioara. Contine rasini acrilice, pigmenti, aditivi, dar si agregate de dimensiuni ce sunt cuprinse intre 0.25 si 1.5 mm. Prin utilizarea de aditivi siliconici speciali i se confera produsului un efect superior de hidrofobizare, de permeabilitate la vapori de apa ridicata si o crestere a rezistentei la apa, ploaie acida sau razele UV.

Acest gen de tencuiala se foloseste pentru suprafetele exterioare, dar si cele interioare, de zidarie, beton, mortar, tencuiala minerala sau ca strat de finisaj in cazul sistemelor de termoizolatie. Se dilueaza cu apa, iar pentru a obtine efecte maxime, suprafata de lucru trebuie sa fie cat mai curata, lipsita de praf, ulei, grasmi, rugina sau saruri, sa fie uscata, solida si neteda, umiditatea sa fie de maxim 70%, iar temperatura suprafetei pe care se lucreaza sa fie de 5-25 grade Celsius.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tencuiala decorativa de la Tencuialadecorativa-tafi.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tencuialadecorativa-tafi.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0730-018.877 sau trimite un e-mail pe adresa contact@tencuialadecorativa-tafi.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare