articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tot ce trebuie sa stii despre clopote electronice Belltron

Tot ce trebuie sa stii despre clopote electronice Belltron

🕔11.Nov 2016

Cand au fost create primele clopote electronice din lume? De catre cine? Ce sunt acestea? Interesant este ca aceste clopote electronice se regasesc in peste 15.000 de biserici si catedrale din lumea intreaga si au la baza tehnologii de ultima generatie, lucratura clopotelor este meticuloasa, iar atentia la detalii este magnifica. Este practic vorba despre aparatura ce a fost creata pentru necesitatile parohilor, fiind un produs ce exceleaza in lume.

Clopote electronice Belltron sau sunetul de inalta calitate al Bisericilor

Totul a inceput in anii ’80 cand Don Marino Ciarrocchi, un preot de provincie, a inceput sa studieze un nou sistem pentru parohia sa fiind ingrijorat de vechiul sistem de clopote care devenise ineficient. Astfel a luat nastere TBS 484, precursorul echipamentelor electronice, destinat Bisericilor, Don Marino Ciarrocchi aliindu-se cu 2 tehnicieni. TBS 484 a evoluat in timp luand nastere clopote electonice Belltron.

Incepand cu anul 1982 compania nou infiintata Belltron s-a specializat in proiectarea si in implementarea sistemelor de clopote electronice, dar si a motoarelor pentru clopotele de bronz cu control electronic sau cele audio, cat si in sistemele de difuzare a programelor de voce, in animatori liturgici si in sisteme mobile de procesiuni.

Astazi Belltron este echipa capabila sa realizeze proiecte avansate tehnologic. Intregul proces de productie Belltron este controlat cu mare atentie si testat cu ajutorul dispozitivelor electronice sofisticate asigurandu-se astfel standardele de calitate si fiabilitate.

Echipa de ingineri Belltron lucreaza in permanenta la cercetarea si dezvoltarea, la proiectarea si productia de solutii si de sisteme tehnologice de o foarte inalta calitate, respectand toate certificarile pe care le prevad normele europene. Produsele sunt realizate in Italia avand reprezentanti numerosi atat in tara, cat si in Canada, S.U.A., Franta si Irlanda, Anglia, Spania, Israel, Croatia si Malta, Chile, Brazilia, Venezuela si Romania, Indonezia si Japonia.

Important este faptul ca produsele Belltron printre care se numara si clopote electronice sunt specifice necesitatilor lacaselor de cult si s-au nascut din dorinta de a le oferi enoriasilor tot ceea ce este mai bun.

Cum pot intra in posesia unor clopote electronice in Romania?

De acum incolo poti sa achizitionezi clopote electronice si in Romania, rapid si la preturi foarte bune. Ce marca? Belltron desigur, inventatorul primului clopot electronic. Aceste produse inovatoare sunt apreciate in toata lumea datorita calitatii lor, usurintei in utilizare si numeroaselor functii ce fac din aceste clopote aliatul ideal al oricarui paroh.

Clopotele electronice reproduc cu inalta fidelitate sunetele de clopot, dar si alte combinatii de tonuri si sunete reprezentand solutia ideala pentru acele biserici sau lacase de cult care nu au clopotnita. De asemenea, clopotele electronice au capacitatea de a actiona clopotele din bronz.

Ce alte functii mai poseda clopotele electronice Belltron? Amintim de activarea si dezactivarea melodiilor presetate, de posibilitatea de a crea, memoriza si reda noi melodii, ajuta la reglarea ceasului din turnul bisericii, la aprinderea luminilor, la activarea sistemului de incalzire, cat si la cel de alarmare, dar si la deschiderea usilor.

De unde le poti cumpara si in Romania? De la Prompt Audio din Bacau, unic reprezentant Belltron din Romania!