articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tot ce trebuie sa stii despre cherestea Chitila

Tot ce trebuie sa stii despre cherestea Chitila

🕔23.Oct 2014

Cheresteaua este unul dintre acele produse semifinite care au fost realizate din lemn. Cum se obtine aceasta? Prin debitarea bustenilor, procedura ce se realizeaza in paralel cu axa longitudinala. Cheresteaua trebuie sa aiba cel putin o suprafata plana. Si tine minte, denumirea cherestelei vine tocmai de la specia lemnului din care a fost fabricata, astfel, in tara noastra, avem 2 tipuri de cherestea: cherestea obtinuta din foioase – fag, frasin, stejar, carpen, paltin, ulm, mesteacan sau artar, si cherestea obtinuta din rasinoase – brad, molid, pin sau larice. Insa, indiferent care dintre aceste tipuri de cherestea te intereseaza in mod deosebit, daca vrei sa ai parte de calitate garantata, cumpara si tu cherestea Chitila de la Ady Prosper Construct.

Cherestea Chitila si clasificarea cherestelei

Cheresteaua se mai numeste si lemn ecansat, iar la obtinerea ei se folosesc gaterele, ferastraiele panglica sau ferastraiele circulare. Nu sunt tocmai usor de obtinut si necesita multa forta si pricepere, insa cheresteaua este deosebit de utilizata, in special in domeniul constructiilor.

Care sunt elementele componente ale unei cherestele? Vorbim despre fata, cant, capat, muchie si tesitura. In functie de gradul in care a fost prelucrat cantul, cheresteaua se clasifica in:

– cherestea tivita;

– cherestea semitivita;

– cherestea netivita.

In functie de forma geometrica pe care o are sectiunea transversala a cherestelei, aceasta se imparte in:

– lemn sferic;

– lemn semirotund;

– grinda cu trei fete;

– grinda cu 2 fete;

– grinda cu 4 fete;

– margine;

– laturoi.

Daca este sa luam in considerare grosimea cherestelei, atunci ea se clasifica astfel:

1. Scandura;

2. Dulap;

3. Margine;

4. Grinda;

5. Sipca;

6. Rigla.

Desigur, atat lungimea, cat si grosimea cherestelei difera, iar cheresteaua poate fi normala, lunga, scurta sau subscurta. La fel sta treaba si cu grosimea ei, existand cherestele normale, mai groase sau mai putin groase, dupa necesitati. Chiar si calitatea cherestelei este diferita, existand 4 tipuri diferite. Tu o alegi pe cea de care ai nevoie pentru domeniul tau.

Cherestea Chitila de la Ady Prosper Construct

Ady Prosper Construct din Bucuresti detine un depozit de cherestea in Soseaua Chitila, si iti pune la dispozitie in permanenta cherestea de calitate superioara, in special cherestea din rasinoase, una dintre cele mai apreciate. Suna si tu acum si echipa Ady Prosper Construct iti va face o oferta tentanta, cheresteaua avand un pret mai mult decat avantajos si cu siguranta vei bate palma.

Pe stoc, Ady Prosper Construct are in permanenta scandura de cherestea in depozitul sau din Soseaua Chitila. Astfel, te poti bucura de cherestea de dimensiuni variate de 3 metri lungime, 4, 5 sau chiar mai mari, in functie de necesitati compania facandu-ti oferte personalizate.

Ady Prosper Construct iti propune cherestea din lemn de brad, calitate garantata si nu doar ca este producator de calitate, insa va depozita acest produs in conditii optime si iti va furniza cheresteaua in permanenta, de fiecare data cand ai nevoie.

Indiferent ca doresti sa o folosesti in constructii sau pentru alte domenii de activitate, cherestea Chitila de la Ady Prosper Construct te asteapta cu oferte tentante!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege cherestea Chitila de la Ady Prosper Construct. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Ady Prosper Construct? Pentru detalii, suna la numarul 0766-271.741.

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca