articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Toskana Garten – Servicii amenajari spatii verzi de inalta calitate

Toskana Garten – Servicii amenajari spatii verzi de inalta calitate

🕔28.Aug 2013

Gradina de langa locuinta dumneavoastra trebuie sa fie un spatiu destinat relaxarii, voii bune si a destinderii dupa o zi stresanta la munca. Se intampla adesea ca aceste criterii sa nu mai fie indeplinite. In cazul in care gradinita noastra nu mai arata asa cum ar trebui la ce solutie ar trebui sa recurgem? O alegere excelenta este sa apelam la serviciile companiei Toskana Garten, din Alba Iulia. Specialistii firmei detin toate resursele necesare pentru a furniza clientilor sai servicii de calitate in domeniul amenajarilor spatiilor verzi publice si private.

Ce inseamna amenajarea spatiilor verzi?

Aceasta activitate reprezinta un set de lucrari ce vor transforma un spatiu sters si lipsit de importanta intr-o adevarata oaza de liniste si relaxare.

De ce sa alegem compania Toskana Garten?

Experienta acumulata de-a lungul anilor, profesionalismul de care firma da dovada, dar si calitatea produselor folosite sunt cateva dintre aspectele ce recomanda firma Toskana Garten ca fiind alegerea potrivita pentru amenajarea spatiului pe care il detinem.

Pe langa faza de proiectare a spatiului verde ce va fi amenajat, specialistii firmei detine abilitatile necesare si pentru amenajarea profesionala a acestuia. Avand in echipa peisagisti specializati si o echipa tanara si dinamica, compania Toskana Garten ofera clientilor sai o gama completa de lucrari si servicii in vederea amenajarilor spatiilor verzi, gazonurilor etc. :

  • Proiectare, executie gradini, parcuri si spatii verzi;
  • Sisteme de drenare pentru spatiile verzi;
  • Executia lucrarilor de instalatii pentru gradina;
  • Sisteme automatizate de irigatii pentru spatiile verzi;
  • Elemente de decor din piatra naturala, lemn, garduri vi si arbusti, perdele din diferite plante caratatoare etc.

Firma Toskana Garten a fost infiintata in anul 2002 si este o companie cu capital integral privat. Aceasta companie este recunoscuta pe piata gradinaritului si a decoratiunilor florale datorita produselor si serviciilor de calitate puse la dispozitie clientilor in cadrul unui raport optim calitate / pret.

Dintre serviciile companiei amintim: amenajarea gradinilor, parcurilor, zonelor rezidentiale, amenajari de iazuri, cascade, lacuri artificiale, realizarea de pavaje si alei si lista poate continua.

Pe langa aceste servicii, compania comercializeaza si o gama diversificata de plante si arbusti, pietris si roci cu caracter decorativ si o gama diversificata de mobilier specific gradinilor precum bancile, mesele, foisoarele, umbrare sau jardiniere.

Daca aveti nevoie de servicii de amanajare a gazonului verde, Toskana Garten va pune la dispozitie cele mai bune servicii de acest tip, la preturi foarte competitive.

Pentru ca gradina dumneavoastra sa fie cat mai bine ingrijita este foarte important ca primii pasi sa fie facuti inspre gazon. Pe piata actuala exista numeroase tipuri de gazon, iar cumpararea unui astfel de tip de gazon se va realiza in functie de nevoile dumneavoastra. Daca nu sunteti siguri de alegerea gazonului potrivit, apelati la serviciile companiei Toskana Garten pentru a primi sfaturi excelente de la oemeni calificati si cu o vasta experienta in acest domeniu.

Date de contact:

Denumirea firmei: Toskana Garten;

Numar de telefon: 0722 870 248.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre alegerea dj-ului pentru evenimente accesand link-ul urmator http://blog.2biz.ro/?p=3647 .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se