articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Toping Company – servicii topocadastrale de inalta calitate

Toping Company – servicii topocadastrale de inalta calitate

🕔12.Aug 2013

Sunteti in cautarea unei companii care sa va ofere o gama completa de servicii de cadastru si topografie? Vreti ca aceasta colaborare sa fie bazata pe incredere si respect reciproc? Aveti nevoie de intabularea sau de realizarea cartii funciare pentru un anumit imobil? Foarte simplu! Compania Toping Company vine in intampinarea dumneavoastra furnizandu-va o gama diversificata de servicii din domeniul topografiei, geodeziei si cadastrului.

Ce servicii ofera firma Toping Company si ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu dumnealor?

Firma Toping Company a fost infiintata din dorinta de a oferi clientilor sai o gama diversificata de servicii de cadastru si topografie in judetul Prahova. Echipa firmei ploiestene are in componenta sa oameni specializati in acest domeniu, oameni cu o bogata experienta, care vor sta la dispozitia dumneavoastra oferindu-va masuratori de cadastru, masuratori topografice, masurare de limite teritoriale, masurarea constructiilor civile si masuratori pe baza tehnologiei GPS.

Beneficiile pe care clientii firmei le vor avea sunt urmatoarele:

  • Profesionalismul si seriozitatea echipei Toping Company i-au propulsat pe acestia in topul firmelor de profil de pe plan local, astfel clientii avand garantia unor servicii la standarde inalte de calitate;
  • Echipamentele cu care sunt efectuate serviciile de cadastru si topografie sunt de ultima generatie, astfel incat rezultatul masuratorilor vor fi foarte precise, indiferent de marimea si tipul suprafetei care se doreste a fi masurata;
  • Clientii firmei vor fi tratati cu respect si li se vor asculta in totalitate cerintele si nevoile;
  • Experti in cadastru, angajatii firmei vor oferi clientilor sai cele mai bune servicii de topografie si cadastru din zona judetului Prahova.

Echipa companiei va sta la dispozitie oferindu-va servicii de consultanta in lucrari de infrastructura – retele de apa, gaze, electrice, drumuri si poduri, retele de canal, telecomunicatii, lucrari de arhitectura, urbanism si geologie, amenajari peisagistice, intocmire P.U.Z., P.U.G., P.U.D., lucrari cadastrale (alipiri, intabulari, lotizari, cartografie, expertize judiciare, geodezie etc.).

Toping Company ofera prin intermediul expertilor in domeniul cadastrului o gama completa de servicii din cadrul acestui domeniu. Personalul firmei va va ajuta in realizarea documentatiilor topocadastrale, stabilirea si evaluarea terenurilor, servicii de cadastru general si de specialitate.

Ce presupune documentatia topocadastrala? Aceasta documentatie este necesara pentru intocmirea planurilor de urbanism si transpunerea de pe suport analogic pe suport digital. Acest lucru se va efectua prin scanarea si vectorizarea planurilor topografice.

In ceea ce priveste evaluarea si stabilirarea terenurilor se vor intocmi documentatii cu privire la determinarea suprafetelor ce se afla in patrimoniul societatilor comerciale cu capital de stat si a documentatiilor ce atesta dreptul de proprietatea.

Cadastrul general si de specialitate presupun studii topografice pentru amplasarea constructiilor industriale si civile, determinarea volumului depozitelor in cariere si balastiere, realizarea de profile longitudinale si transversale si lista poate continnua. Pe langa acestea, Toping Company va va ajuta sa va inscrieti imobilul in Cartea Funciara, intr-o maniera simpla si rapida.

Asadar, daca aveti nevoie de servicii de cadastru, apelati cu incredere la specialistii firmei Toping Company, din Ploiesti.

Date de contact:

Denumirea firmei: Toping Company;

Numar de telefon: 0745 066 547.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de