articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
TOPing Company – arhitectura, geologie si urbanism de top!

TOPing Company – arhitectura, geologie si urbanism de top!

🕔11.Sep 2013

Ai nevoie de un specialist care sa iti realizeze diverse lucrari de cadastru, topografie sau certificate de urbanism ori care sa iti obtina rapid diferite autorizatii de constructie, geodezie sau cartografie?

Nu stii la cine sa apelezi pentru diverse avize sau expertize judiciare, PUZ-uri, PUD-uri sau PUG-uri?

Vrei cea mai buna oferta pentru servicii de proiectare si consultanta in diverse proiecte de infrastructura, ce implica drumuri si poduri, retele de apa, gaze ori canal sau telecomunicatii diverse?

In acest caz partenerul ideal de care ai nevoie poate fi compania TOPing Company  din Ploiesti!

Avand o experienta remarcabila pe piata de profil, firma TOPing Company iti pune la dispozitie diverse sisteme informatice geografice (GIS), dar si servicii de cadastru la standarde ridicate de calitate, implicand atat intabulari si lotizari, cat si alipiri ori diferite actualizari.

Apeland la compania TOPing Company ai garantia unor servicii profesionale in domenii diverse precum arhitectura, geologia sau urbanismul.

Cu experienta semnificativa in domeniul topografiei, specialistii firmei ploiestene TOPing Company iti pot oferi diferite suporturi topografice pentru Certificate de Urbanism si Autorizatii de Construire, ei realizandu-ti in acelasi timp si proiecte si lucrari de specialitate in Geodezie, Cartografie sau Fotogrammetrie.

Compania TOPing Company din Ploiesti este oricand pregatita sa faca fata tuturor provocarilor venite din partea partenerilor de afaceri, pe care le trateaza cu profesionalism si operativitate.

De ce sa alegi serviciile TOPing Company Ploiesti?

 • Deoarece compania stie cat de important este timpul, proiectele tale fiind preluate si onorate in cel mai scurt timp, la tarife fara concurenta
 • Toti clientii si partenerii de afaceri beneficiaza de servicii la standarde europene de calitate, prin implementarea permanenta a tehnologiei de ultima generatie in domeniu
 • Profesionistii companiei sunt dedicati si implicati in proiectele clientilor, rezultatul parteneriatului fiind mereu pe masura asteptarilor
 • Firma detine toate certificarile in domeniu (inclusiv sistemele de management al calitatii) si practica tarife mult sub cele ale concurentei

Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de compania ploiesteana TOPing Company ori de cate ori ai proiecte sau lucrari in domenii precum:

 • Cadastru, topografie, sisteme informatice geografice
 • Geologie si urbanism
 • Arhitectura
 • Infrastructura

Firma TOPing Company iti poate oferi cele mai bune lucrari in urbanism, implicand PUD-uri, PUZ-uri, PUG-uri dar si amenajarile peisagistice?

Intocmirea planului urbanistic de detaliu (PUD) ocupa un loc prioritar in oferta companiei TOPing Company din ploiesti, specialistii acesteia acordand o atentie deosebita documentatilor privind conditiile de amplasare, dimensionare, conformare si servire edilitara, a unuia sau mai multor obiective.

Planurile Urbanistice de Detaliu asigura conditiile de amplasare, dimensionare, conformare si servire edilitara, a uneia sau mai multor parcele, tinand cont de planul urbanistic zonal, dar si de caracterul arhitectural urbanistic al zonei.

Planul urbanistic de detaliu realizat de profesionistii TOPing Company analizeaza modalitatile in care o cladire poate fi amplasata pe parcela, el avand rolul de a aplica legislatia de arhitectura si urbanism in vigoare.

Printr-un plan urbanistic de detaliu se stabilesc retragerile minime obligatorii ale unei cladiri, coeficientul de ocupare al terenului (CUT), procentul de ocupare al terenului (POT), dar si regimul maxim de inaltime (RMH).

Planul urbanistic de detaliu reprezinta un pas important in obtinerea autorizatiei de constructie, domeniile de aplicare ale sale fiind numeroase:

 • Locuinte de toate categoriile sau constructii de gospodarire comunala
 • Institutii publice
 • Parcaje sau spatii verzi
 • Activitati social culturale, de invatamant
 • Noduri de circulatie sau amenajari exterioare
 • Alte constructii de diferite destinatii

Daca iti doresti proiecte si lucrari de calitate superioara, realizate la cele mai mici preturi de pe piata, alegi partenerul ideal, mereu la dispozitia ta – compania TOPing Company din Ploiesti!

TOPing Company – arhitectura, geologie si urbanism de top!

Contact:

Judeţ: Prahova
Localitate: Ploiești
Adresa: Str. Decebal 47
Telefon: 0745 066 547 | 0731 319 281

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de