articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tooltech International va asteapta cu o gama completa de scule aschietoare

Tooltech International va asteapta cu o gama completa de scule aschietoare

🕔03.Dec 2015

Aproape tot ceea ce ne inconjoara este un produs al industrializarii, incepand de la computerul sau laptopul de pe care cititi acest articol, pana la masina care va duce spre job, majoritatea produselor pe care le folositi zi-de-zi, au trecut prin zeci, sute, chiar mii de procese tehnologice pentru a avea forma sa finala. Printre aceste procese se numara si cele de aschiere. Suntem Tooltech International, iar prin intermediul produselor noastre oferim solutii eficiente pentru domeniul industrial de prelucrare a metalelor si nu numai. Linia de scule aschietoare este caracterizata prin calitatea si precizia prin care acestea sun realizate. Ca si furnizor de echipamente si accesorii pentru utilajele de prelucrare ne-am concentrat pe importarea produselor ale unor nume grele cum ar fi Widia, Wespa, Imet, Hahnreiter dar si Lomas.

Oferim o paleta completa de scule aschietoare

In categoria de scule aschietoare intra toate tipurile de accesorii pentru strunguri si masini CNC pentru prelucrare prin frezare, filetare, aschiere si nu numai. Aceste unelte sunt realizate din aliaje oteloase de inalta rezistenta folosind tehnologii Vidia si compozitie pe vaza de carbura. Aceste tehnologii asigura un excelent comportament al unei scule aschietoare in conditii de exploatare fie pe masini de prelucrare simple, sau pe comanda numerica.

Cel mai popular tip de scule aschietoare este categoria uneltelor de gaurire. Plecand de la clasicul design spiralat al burghielor clasice, echipamentele pentru prelucrare CNC au o constructie mult mai robusta si precisa. Este evident ca in industria producatoare de piese si componente auto sau pentru aviatie, precizia este mai mult decat o conditie. Asadar, fara a avea niste scule aschietoare performante nu se poate discuta de o industrie sanatoasa si performanta.

Toate tipurile de scule aschietoare sunt realizate din otel de cea mai buna calitate, iar datorita continutului sporit de carbon pe care acesta il are, ii ofera caracteristici foarte bune de duritate si rezistenta la uzura. Insa, la acizitionarea unui nou set de scule aschietoare departamentul de mentenanta trebuie sa se ocupe de verificarea tuturor utilajelor, mai ales in cazul in care dotarile tehnice au un anumit grad de uzura.

Majoritatea tipurilor de scule aschietoare pentru piese metalice necesita lubrifiere

Cel mai important aspect al prelucrarii prin aschiere este lubrifierea. Prin aceasta procedura se obtine  o buna protectie a frezei sau a lamei de aschiere. Toate tipurile de scule aschietoare necesita lubrifiere deoarece in timpul prelucrarii pieselor din metal, temperatura la nivelul zone de contact poate ajunge la valor foarte ridicate. Asadar, sistemul de lubrifiere si racire a frezei trebuie sa functioneze fara cusur. De asemenea, agentul de racire si lubrifiere trebuie sa fie compatbil atat cu echipamentul de prelucrare dar si cu procesul tehnologic.

Expertii Tooltech International va recomanda asadar sa folositi scule aschietoare de performanta pentru a putea obtine performanta. Pentru a consulta oferta noastra de unelte, utilaje si echipamente, va asteptam pe pagina noastra de internet www.tooltechromania.ro locul de unde puteti sa ne contactati pentru a afla toate detaliile tehnice si nu numai despre oferta naoastra de produse. Va astepta cu cele mai bune oferte si echipamente.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică