articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tool & IT Distribution, grupuri de pompare performante

Tool & IT Distribution, grupuri de pompare performante

🕔19.Mar 2015

Ce sunt grupurile de pompare? 

Grupurile de pompare sunt sisteme complexe ce asigura ridicarea presiunii apei intr-un sistem de alimentare cu apa si mentinerea acestei presiuni la un nivel constant sau intr-un interval reglabil, asigurand totodata si debitul de apa necesar consumatorilor. Aceste grupuri de pompare pot fi utilizate in alimentarea cu apa a localitatilor, alimentarea cu apa potabila si tehnologica a unitatilor industriale, alimentarea cu apa a complexelor zootehnice, alimentarea cu apa a retelelor de hidranti antiincendiu, sisteme de ridicare a presiunii pe retelele de alimentare cu apa.

De unde pot fi achizitionate grupuri de pompare? 

Grupuri de pompare pot fi achizitionate de la Tool & IT Distribution, importator si distribuitor de echipamente industriale diverse: echipamente de pompare a apei, motoare, reductoare, mixere, statii de tratare si de epurare a apei. Clientii Tool & IT Distribution sunt persoane fizice sau juridice, proiectanti, antreprenori, firme revanzatoare interesate/aflate in cautare de pompe si instalatii de pompare de complexitate mica (uz casnic), medie sau mare, toate produsele fiind adaptate conditiilor si necesitatilor din teren.

Caracteristici grupuri de pompare comercializate de Tool & IT Distribution

Tool & IT Distribution comercializeaza grupuri de pompare cu 2 pana la 6 pompe cu turatie fixa sau variabila pentru ridicarea presiunii, prezentand urmatoarele caracteristici tehnice:

  • debit maxim – 3000 mc/h
  • inaltime de pompare maxima – 300 m
  • tensiune de alimentare – 220 V sau 380 V; 50 Hz
  • putere – pana la 550 kW

Parti componente grupuri de pompare 

Urmatoarele piese alcatuiesc ansamblul unor grupuri de pompare: doua sau mai multe electropompe trifazate sau monofazate (pana la sase in cazul grupurile comercializate de Tool & IT Distribution), colector absorbtie, colector refulare, robineti, supape de sens, presostate sau traductor de presiune, manometru, panou de comanda si protectie, suport electropompe, optional vas de hidrofor.

Detalii de functionare grupuri de pompare 

Tool & IT Distribution comercializeaza grupuri de pompare automate, care mentin presiunea din sistem constanta (modelele echipate cu traductor de presiune si convertizor de frecventa) sau intr-un interval reglat (grupuri cu presostate pentru fiecare electropompa). Pentru asigurarea debitului de consum necesar, electropompele intra in functiune si se opresc succesiv. In acest fel se realizeaza o economie de energie electrica, functionand numai atatea electropompe cate sunt necesare pentru asigurarea debitului. Grupurile de pompare sunt comandate de panouri de comanda si protectie care asigura pornirea si oprirea pompelor in regim automat sau manual, protectia la lipsa unei faze, la dezechilibru si succesiune gresita a fazelor, la scurtcircuit sau suprasarcina, la tensiune minima si maxima si impotriva functionarii fara apa.

Se pot realiza grupuri de pompare si cu posibilitatea de a comanda schimbarea ordinii de pornire a electropompelor dupa fiecare ciclu terminat, asigurandu-se astfel o utilizare si o uzura uniforma a electropompelor.

Distributie si livrare grupuri de pompare 

Tool & IT Distribution livreaza grupuri de pompare certificate ISO 9001:2000, conforme cu standardele EU si internationale in vigoare. La cerere se asigura transport oriunde in tara, produsele fiind asamblate si ambalate in asa fel incat montajul la beneficiar sa se faca cat mai simplu si mai rapid. Grupurile de pompare sunt insotite de certificate de calitate si de garantie, certificate de conformitate, instructiuni tehnice de montaj si exploatare.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se