articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tompack realizeaza ambalaje carton ecologice, moderne, fiabile

Tompack realizeaza ambalaje carton ecologice, moderne, fiabile

🕔23.Dec 2016

In foarte multe domenii de activitate ambalajul joaca un rol deosebit de important. Nu numai ca ofera informatii despre produsele promovate, dar asigura si pastrarea respectivelor produse intr-o stare corecta. Daca ai nevoie de ambalaje carton realizate din materiale de buna claitate atunci apeleaza la produsele si serviciile oferite de Tompack, principal producator de ambalaje din carton ondulat si duplex din tara.

Investeste in ambalaje carton

Aceste ambalaje carton s-au dovedit a fi practice datorita designul, avand inchideri simple sau complexe, in functie de natura produselor ce urmeaza sa fie ambalate. Cartonul este un material ecologic deci nu afecteaza mediul inconjurator, este un material reciclabil deci nu polueaza si este considerat cel mai accesibil material de pe piata. Ambalajele din carton pot fi folosite in foarte multe domenii de activitate, chiar si in domeniul alimentar. Cartonul rezista in contactul cu grasimile, gazele, hidrocarburile sau acizii. In plus este un material care poate sa fie tiparit fara probleme.

Alege sa folosesti ambalaje carton pentru ambalarea produselor si vei avea doar de castigat. In primul rand investitia va fi minima, deci nu va trebui sa cheltuiesti prea multi bani pe ambalaje. Te poti concentra suplimentar asupra produselor pe care le comercializezi, deoarece vei avea garantia ca amabalajele vor rezista in timpul transportului sau depozitarii. Cartonul este un material rezistent, care nu se deterioreaza cu usurinta atata timp cat este prelucrat corespunzator.

La cine apelezi pentru ambalaje carton?

Pentru a avea garantia ca ai investit putin in produse fiabile alege sa colaborezi cu expertii de la Tompack. Este vorba despre un producator renumit din tara, care a reusit sa ofere solutii personalizate in functie de nevoile clientilor. Mari companii din tara au apelat la diferite modele de ambalaje carton fabricate de Tompack. Oferta promovata cuprinde diferite modele de cutii alimentare, cutii individuale, cutii colective, tavite prajituri si nu se rezuma aici. Toate aceste amabalaje pot avea inchideri simple sau complexe in functie de nevoile fiecarui client. Compania detine aparatura performanta care permite realizarea unui volum impresionant de ambalaje. Tompack se ocupa de proiectarea si executia ambalajelor, in functie de dimensiunile stabilite de catre client. De asemenea se poate ocupa si de designul amabalajelor, avand la dispozitie echipamente moderne care pot efectua aceste operatiuni.

Indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea alege sa folosesti ambalaje carton de buna calitate. Acestea vor pastra produsele in perfecta stare si nu se vor deteriora in timp. Cartonul este des utilizat pentru executarea ambalajelor, iar acest lucru se datoreaza calitatilor de care acesta beneficiaza. Cartonul nu este un material toxic, asa ca nu va afecta mediul inconjurator sau calitatea produselor ambalate. Daca vrei sa investesti in ambalaje ecologice, atunci contacteaza compania Tompack. Vei beneficia de cele mai bune produse de pe piata, fara sa fie nevoie sa investesti prea mult. Poti comanda ambalaje carton de diferite dimensiuni, culori sau forme. Expertii de la Tompack vor tine cont de preferintele tale si vor realiza cele mai moderne ambalaje carton. Pentru a contacta compania suna la numarul de telefon 0744.698.439.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică