articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tompack Craiova – ambalaje pentru afacerea ta!

Tompack Craiova – ambalaje pentru afacerea ta!

🕔11.Sep 2013

Ai nevoie de diverse cutii pentru tine si afacerea ta?

Iti trebuie diverse ladite pentru transport din carton ondulat, baxuri clasice sau ai nevoie de cutii speciale de feronerie ori pentru piese auto?

Vrei sa le oferi clintilor tai cele mai bune prajituri in niste ambalaje pe masura?

Iti doresti sa le oferi clientilor tai prajituri gustoase, in ambalaje unicat ?

In acest caz cel mai bun partener al tau poate fi compania Tompack din Craiova!

Cu experienta semnificativa in domeniu, firma carioveana este lider recunoscut pentru calitatea ambalajelor distribuite pe piata romaneasca, la preturi fara concurenta.

In oferta companiei Tompack gasesti numeroase modele de ambalaje din carton ondulat si duplex, in culori, forme si dimensiuni variate, special realizate pentru a satisface gusturile si preferintele clientilor.

Printre clientii de marca ai firmei craiovene, ce apeleaza frecvent la produsele acesteia, se numara companii de renume romanesti precum Leonardo, Boromir, Dr Fursec, Top Gel, Ruris, Solarex sau Tualfast.

Toate produsele realizate de specialistii firmei Tompack au o calitate deosebita, datorita echipamentelor si utilajelor de ultima generatie care sunt folosite pentru stantare si casetare.

Oferta companiei craiovene Tompack este variata, ea incluzand diferite modele de cutii, special realizate pentru domenii de activitate diverse:

  • Cutii alimentare  – cutii individuale ce sunt realizate din carton ondulat cu microondul caserate (imprimare prin policrome) sau prin imprimare flexo, Dintre acestea amintim cutiile de pizza, cutiile pentru produse de patiserie cu folie interioara, cutiile pentru prajituri cu folie interioara destinate foetajelor, cutiile pentru bauturi alcoolice si tavitele pentru foi de cremsnit
  • Cutii nealimentare –  sunt produse diverse precum cutii pentru incaltaminte, cutii destinate produselor de feronerie si produselor electrice, cutii pentru piese auto si produse fitosanitare, cutii pentru jucarii, cutii colective din carton ondulat in trei sau cinci straturi, baxuri clasice, ladite transport, cutii pentru arhivare si cutii pentru transportul tricotajelor si confectiilor

Compania Tompack stie cum sa-si multumeasca intotdeauna partenerii de afaceri, la sediul carora se deplaseaza, pentru comenzi speciale.

Colaborand cu firma Tompack beneficiezi, pe langa consultanta tehnica de specialitate, si de servicii speciale de proiectare si dimensionare pentru cutii, design grafic deosebit, caserare (inclusiv selectiva), stantare, plastifiere sau transport paletizat cu mijloace proprii.

Toate produsele Tompack sunt realizate din materiale de calitate superioara, cu finisaje deosebite, in culori diverse si personalizate in functie de cerintele clientilor.

Realizate din carton de calitate superioara, toate produsele companiei craiovene Tompack sunt rezistente, durabile, fiabile, subtiri si usor de manipulat.

In plus, la cererea clientilor, livrarea ambalajelor se face direct la sediul acestora, transporturile fiind rapide si sigure.

Un loc aparte in oferta companiei din Craiova il ocupa cutiile de carton pentru piese auto, care sunt fabricate in diverse modele, forme si dimensiuni. Confectionate din cel mai bun carton ondulat, cutiile de carton pentru piese auto sunt destinate cu precadere celor din industria de profil, acestea fiind ideale pentru ambalarea sau pastrarea pieselor diverse, de dimensiuni variabile.

Produsele sunt rezistente, fiabile, usor de manevrat si au un aspect deosebit. In plus, la cererea clientilor, acestea pot fi personalizate, cu diferite inscriptii sau logo-uri.

Pentru ambalaje inedite, rezistente si durabile, alege din oferta unui lider in domeniu, compania Tompack din Craiova!

Tompack – ambalaje pentru afacerea ta!

Contact:

Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Bdul. N. Romanescu, nr. 112
Telefon: 0788-637775 0744-698439

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca