articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tompack Craiova – ambalaje 100% garantate, 100% durabile !

Tompack Craiova – ambalaje 100% garantate, 100% durabile !

🕔31.May 2013

Vrei cele mai inedite cutii pentru afacerea ta ?

Nu stii de unde sa faci rost de ladite pentru transport din carton ondulat, de baxuri clasice ori cutii speciale de feronerie ?

Iti doresti sa le oferi clientilor tai prajituri gustoase, in ambalaje unicat ?

Atunci a venit vremea sa arunci o privire peste oferta companiei Tompack din Craiova, firma recunoscuta in domeniu pentru calitatea ambalajelor distribuite pe piata.

Avand experienta in domeniu, Tompack iti poate oferi tot ceea ce iti doresti, ambalajele din carton ondulat si duplex fiind realizate in diverse forme, culori si dimensiuni, personalizate ori simple, respectand intocmai preferintele si comenzile fiecaruia.

Despre calitatea produselor oferite clientilor vorbeste de la sine portofoliul firmei, printre partenerii de afaceri aflandu-se nume sonore din Romania, precum Leonardo, Boromir, Dr Fursec, Top Gel, Ruris, Solarex oriTualfast.

Calitatea ridicata a produselor purtand marcaTompack Craiova este generata de echipamentele si utilajele de ultima generatie din dotare, ce sunt folosite pentru stantare si casetare.  Aruncand o privire peste oferta companiei, vei gasi cu siguranta ceva pe gustul tau, produsele realizate fiind diverse, potrivite pentru diverse afaceri si domenii de activitate :

  1. Cutii alimentare  – sunt cutii individuale, realizate din carton ondulat cu microondul caserate (imprimare policrome) sau prin imprimare flexo, Cele mai cunoscute sunt cutiile de pizza, pentru produse patiserie cu folie interioara, pentru prajituri cu folie interioara, destinate foetajelor, pentru bauturi alcoolice, ori tavite pentru foi de cremsnit
  2. Cutii nealimentare –  gen cutii pentru incaltaminte, cutii destinate produselor de feronerie si produselor electrice, cutii pentru piese auto si produse fitosanitare, cutii jucarii, cutii colective din carton ondulat in trei sau cinci straturi, baxuri clasice, ladite transport, cutii pentru arhivare ori cutii pentru transportul tricotajelor si confectiilor

Pentru comenzi speciale, compania Tompack Craiova se deplaseaza la sediul firmei tale, asigurandu-ti transportul in cel mai scurt timp.

Mereu la dispozitia partenerilor de afaceri cu amabilitate si profesionalism, personalul calificat iti ofera consultanta de specialitate in domeniu, dar servicii speciale de proiectare si dimensionare cutii, design grafic deosebit, caserare (inclusiv selectiva), stantare, plastifiere sau transport paletizat cu mijloace proprii.

Apeland la serviciile firmei Tompack Craiova ai garantia unor produse de calitate, realizate din cele mai bune materiale, cu finisaje deosebite.

Cand spui Tompack spui inedit, cutiile din carton realizate de profesionistii firmei fiind deosebite, avand imprimate diferite inscriptii, in culori variate si foarte apreciate de cunoscatori.

Confectionate doar din carton de calitate superioara, produsele Tompack sunt rezistente, durabile, fiabile, subtiri si usor de manipulat.

Livrarea ambalajelor se face, la cerere, direct la sediul clientilor, transporturile fiind rapide si sigure.

Ambalajele pentru prajituri confectionate de Tompack Craiova sunt ideale pentru cofetarii, patiserii, linii de productie sau magazine, acestea gasindu-se intr-o varietate de modele si culori, cu design simplu sau personalizat.

La cererea clientilor, ambalajele pot fi personalizate ori accesorizate cu imprimeuri speciale, menite sa atraga privirile si sa creasca considerabil volumul vanzarilor.

Iar tavitele pentru prajituri marca Tompack sunt realizate din carton duplex, in mai multe forme si dimensiuni, preturile fiind accesibile tuturor bugetelor.

Patrate sau rotunde, dreptunghiulare ori in forme speciale, ambalajele confectionate de firma Tompack sunt fiabile, rezistente, estetice, usoare si durabile, acestea fiind cea mai buna solutie pentru afaceristii isteti.

O atentie speciala este acordata ambalajelor ecologice produse de Tompack Craiova, produsele fiind in masura sa reduca substantial procentul de alterare al alimentelor, ele micsorand considerabil si costurile aferente productiei.

Toate ambalajele aflate in oferta companiei Tompack sunt usor de manipulat, conforme cu standardele igienico-sanitare, bine asamblate si rezistente, integritatea produselor transportate in acestea fiind garantata.

Alege calitatea si rezistenta, alege ambalajele de top potrivite afacerii tale !

Compania Tompack Craiova – garantie si rezistenta 100% !

Contact :

Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Bdul. N. Romanescu, nr. 112
Telefon: 0788-637775 0744-698439

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz pentru a beneficia de reducere de pret.

Citeste alte materiale de interes, aici !

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se