articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tinctura si unguentul cu Propolis

Tinctura si unguentul cu Propolis

🕔14.Sep 2015

Grecii antici au denumit acest produs natural obtinut de catre albine, partea de dinaintea cetatii, sau Propolis. Acest produs natural este cel mai bun antiseptic si desinfectant natural, fiind utilizat fie sub forma sa naturala, fie inclus in diferite tipuri de produse ce contin Propolis ce pot fi administrate si folosite in mai multe moduri, in functie de necesitate. In cadrul acestui articol vom detalia cateva moduri de utilizare a acestui ingredient magic, dar asta nu inainte de a vedea cum poate acesta sa vindece si sa elimine peste 200 de tipuri de microbi si bacterii, alaturi de variatile acestora. Insa inainte de asta, haideti sa aflam cate ceva despre Propolis.

Puterea vindecatoarea oferita de Propolis

Despre Propolis putem spune ca este un cocktail al naturii pregatit de catre albine in fiecare primavara prin adunarea diferitelor tipuri de seva si substante prezente atat in mugurii cat si pe scoarta mai multor copaci, printre care mesteceni, plopi, salcii, castani, etc. Acest cocktail este folosit de catre albine pentru a proteja stupul de pericolele aduse de insecte si bacterii, de aici pleaca si calitatile exceptionale pe care propolisul le are.

Vizitandu-ne magazinul nostru virtual, Plantum.ro veti putea alege unul din numeroasele produse cu Propolis, fie ca vorbim de sapunuri cu Propolis, sau creme ce contin acest element, sau puteti alege fie tinctura de Propolis sau chiar in stare naturala.

Cele mai uzuale produse cu Propolis

Exista foarte multe remedii pe baza de Propolis, insa cele mai populare sunt cele cu tinctura sau cele cu crema ce contine acest ingredient magic. Despre tinctura putem spune extrem de multe, aceasta fiind un preparat realizat printr-un proces foarte simplu, la 800ml de alcool alimentar de 90o se adauga 10 linguri rase de Propolis. Dupa doua saptamani de macerare cu borcanul inchis ermetic veti obtine tinctura ce poseda toate proprietatile vindecatoare ale acestui produs natural al albinelor. Printre aplicatiile medicale ale tincturii de Propolis putem enumera remediile pentru afectiuni si infectii, fortifierea sistemului imunitar, precum si afectiunile sistemului digestiv. Ca si sfaturi, putem sa va spunem ca tinctura nu poate fi diluata cu apa, deoarece aceasta poate neutraliza unele substante active ale propolisului. Acelasi lucru este aplicabil si in situatia in care tinctura intra in contact cu saliva.

Un alt tip de produs cu Propolis este crema. O crema ce poate fi folosita in foarte multe situatii si pentru ingrijirea multor tipuri de rani. Unguentul de Propolis este obtinut cu ajutorul a 50ml de untura incinsa la foc mic, trei linguri de tinctura de Propolis, precum si o bucata de ceara de dimensiunea unei alune. Unguentul cu Propolis poate fi folosit pentru vindecarea ranilor cauzate prin ardere, a eczemelor, precum si a ranilor usoare.

Pentru a intelege versatlitatea pe care propolisul o are, va invitam pe siteul nostru, www.plantum.ro pentru a vedea varietatea extraordinara de produse cu si din Propolis care pleaca de la sapunuri, creme, unguente, precum si altele. Va asteptam sa va luati doza de sanatate naturala din farmacia noastra plina de produse naturale si benefice intregului corp uman si nu numai.