articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tim Net Service Group – Sertare de bani pentru o gama variata de case de marcat

Tim Net Service Group – Sertare de bani pentru o gama variata de case de marcat

🕔10.Dec 2013

Conform legislatiei in vigoare, ca agenti economici, sunteti obligati sa detineti si sa utilizati un aparat electronic fiscal, sa incheiati un contract de service cu o unitate de service autorizata si, nu in ultimul rand, sa achizitionati consumabile destinate aparatelor de marcat fiscale de la un distribuitor autorizat. Tot pentru aceste aparate de marcat fiscale aveti nevoie obligatorie si de sertare de bani. Pentru a vi le oferi pe cele mai bune, pe piata interna exista compania Tim Net Service din Timisoara, cea care comercializeaza sertare de bani pentru case marcat fiscale de dimensiune mica sau mare, cu carcasa metalica si interior de plastic.

Fiabile si rezistente, aceste sertare de bani pentru casele de marcat sunt facute dintr-un cadru din metal armat cu grinzi metalice si tabla. Dimensiunile compacte le recomanda pentru folosirea in magazine mici sau posturi de vanzare volante. Se pot conecta la orice casa de marcat sau imprimanta fiscala. Functioneaza si in mod independent actionat doar din cheie mecanic/electric. Compartimentele interioare sunt dispuse cu clapeta metalica flexibila, astfel ca bancnotele sunt fixate si indreptate la depozitare, fiind usor de extras prin ridicarea clapetei.

Aceste sertare de bani sunt compatibile cu casele de marcat oferite de Tim Net Service, dar si cu altele, de dimensiuni diverse, asadar nu trebuie sa va faceti griji daca ati cumparat casa de marcat de la alta companie. Chiar si cele mici sertare pe care le gasiti la firma din vestul tarii dispun de suficient spatiu pentru bancnote mari si compartimente multiple.

Sertarele de bani pentru casele de marcat Tim Net Service Group pot fi atasate la aproape orice tip de casa de marcat, fiind usor de montat si utilizat. Ele sunt prevazute cu o deschidere manuala sau automata si beneficiaza de o cheie, pentru o depozitare sigura a banilor si la terminarea programului. Asadar, nu trebuie sa va mai temeti niciun moment ca va vor lipsi bani din ele. In orice moment in care nu sunteti in preajma lor, e suficient sa le inchideti si banii vor fi in siguranta. De asemenea, aceste sertare sunt foarte rezistente in timp datorita carcasei metalice si au finisaje placute.

Intr-o perioada in care tehnica este indispensabila din orice domeniu al societatii, la Tim Net Service Group gasiti solutiile pe care le cautati pentru a putea beneficia de toate avantajele progresului. De 3 ani, de cand activeaza pe piata interna, firma s-a ocupat cu furnizarea unei game variate de solutii hardware, software si aparatura fiscala pentru toti cei care detin o afacere in domeniul comertului. Printre produsele comercializate, pe langa sertarele de bani pentru casele de marcat, putem enumera: case de marcat, imprimante, monitoare touchscreen, cantare electronice, cititoare de coduri, dar si softuri de gestiune. Toate sunt disponibile in mai multe modele, pentru ca dumneavoastra sa-l puteti alege pe cel care indeplineste cel mai bine cerintele si nevoile dumneavaostra.

Indiferent ca vorbim de sertarele de bani pentru casele de marcat sau oricare alt produs enumerat mai sus, promptitudinea, seriozitatea si calitatea produselor si serviciilor Tim Net Service Group au facut ca firma sa se impuna pe piata ca un actor serios in domeniu.

Date contact:

SC TIM-NET SERVICE GROUP SRL

Telefon birou/fax: 0256/29.40.90

Adrese mail: office@tim-net.eu

Adresa: Timisoara, Str. Palanca Nr. 2 (in Piata Unirii)

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine