articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tim Net Service, cele mai bune service-uri pentru echipamentele fiscale!

Tim Net Service, cele mai bune service-uri pentru echipamentele fiscale!

🕔28.Oct 2013

V-ati intrebat vreodata ce este aceea o casa de marcat si care este utilitatea ei? De ce trebuie ea sa fie prezenta in orice spatiu comercial ? Ei bine, casa de marcat este un dispozitiv electronic care ajuta foarte mult proprietarii de magazine in gestionarea operatiunilor cu amanuntul, mai exact ajuta la calcularea si inregistrarea tuturor vanzarilor efectuate in cadrul unitatii respective. Conform legii, folosirea caselor de marcat este obligatorie pentru desfasurarea activitatii de tip comert cu amanuntul. Tocmai din aceasta cauza, pentru ca nicio operatiune comerciala nu poate functiona fara o casa de marcat, este important ca acestora din urma sa le asigurati un service periodic, pentru a evita eventualele si foarte probabilele defectiuni care pot surveni pe parcursul utilizarii lor. O firma din Romania care executa lucrari de service pentru echipamente fiscale pe care le comercializeaza este Tim Net Service Group din Timisoara.

Dupa ce ati achizitionat o casa de marcat Tim Net Service, trebuie sa o fiscalizati, iar pentru asta mai intai trebuie sa intocmiti un dosar pe care apoi sa il depuneti la directia generala a finantelor publice. Acestia va vor vor emite o serie fiscala iar apoi, pe baza acestei serii fiscale, firma din Timisoara va va asigura instalarea si configurarea casei de marcat, precum si programarea ei. Totodata, legea prevede ca pentru orice casa de marcat fiscala trebuie sa existe un contract de service pentru perioada de post-garantie. In caz contrar, se considera ca unitatea sau firma dumneavoastra functioneaza fara casa de marcat, fapt ce este ilegal la randul lui.

Pentru functionarea normala si conforma cu cerintele tehnice in vigoare a caselor de marcat, firma Tim Net Service incheie contracte de service postgarantie (la cerere si in garantie) la preturi avantajoase. Oferta este una mai mult decat avantajoasa, cuprinzand si beneficii in plus fata de simpla reparare a defectiunilor.

Contractele de service pentru echipamentele fiscale puse la dispozitia dumneavoastra de Tim Net Service prevad:

–  o deplasare obligatorie la beneficiar: Deplasari prompte. Prin contract, aveti garantia deplasarii unui tehnician la sediul dumneavoastra maxim a doua zi lucratoare.

– economie. Toate costurile de manopera sunt gratuite iar la anumite piese de schimb iesite din garantie beneficiati de reduceri.

–  programare articole (gratuit)

– oferte speciale. Beneficiati de oferte speciale la consumabile si echipamente periferice (marcatoare pret, sertare de bani, masini de numarat bani, etc.) dedicate exclusiv abonatilor la contractul de service.

– la un numar mai mare de 3 case de marcat valoarea contractului se poate negocia

– respectarea legii. Intrati in legalitate in cazul in care ati cumparat casa de marcat de cel putin un an (contractul de service fiind obligatoriu dupa iesirea casei de marcat din garantie).

Pe langa service-ul echipamentelor fiscale, societatea din vestul tarii comercializeaza si o gama diversificata de produse: case de marcat, imprimante, monitoare touchscreen, cantare electronice, cititoare de coduri, sertare de bani.

Date contact:

SC TIM-NET SERVICE GROUP SRL

Telefon birou/fax: 0256/29.40.90

Adrese mail: office@tim-net.eu

Adresa: Timisoara, Str. Palanca Nr. 2 (in Piata Unirii)

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

 

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.