articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tigle metalice pentru un acoperis rezistent  de la Triunion!

Tigle metalice pentru un acoperis rezistent de la Triunion!

🕔15.Oct 2015

Tigla metalica a devenit tot mai populara varianta pentru acoperis, insa nu toate produsele va pot garanta rezistenta si utilitatea acestora pe o perioada indelungata. De aceea, este foarte important sa alegeti  un produs potrivit pentru casa dumneavoastra, dar si sa apelati la serviciile unor profesionisti sau cel putin, la recomandarile acestora. Aceasta este potrivita pentru acoperisuri din foarte multe puncte de vedere , pe care le vom dezvolta in cele ce urmeaza.

Triunion Constanta va pune la dispozitie tigle metalice de cea mai buna calitate, dat fiind ca aceasta companie pune la dispozitie solutii moderne pentru acoperisuri de mai bine de 10 ani. Calitatea si succesul produselor se datoreaza  colaborarilor cu parteneri importanti, care asigura furnizarea unor tigle metalice de prima clasa. Aceste tigle au rezistenta otelului, motiv pentru care ele va protejeaza locuinta timp de foarte multi ani, fara sa fie nevoie de intretinere.

De asemenea, acest tip de tigla se caracterizeaza printr-o greutate extrem de redusa, o durabilitate semnificativa si o buna izolare a acoperisului. Frunzele, praful si restul impuritatilor se curata mai usor decat in cazul tiglelor clasice, ceea ce inseamna ca aspectul acoperisului dumneavoastra va fi mereu impecabil.

Tigle metalice – cum se monteaza?

Desi aceste tigle metalice sunt superioare calitativ celor clasice, trebuie sa acordati mare atentie modului in care acestea sunt montate. De ce? Pentru ca, in cazul in care acestea nu sunt montate corect, eficienta lor se va dovedi inutila, iar acoperisul dumneavoastra va avea de suferit. Prin urmare, primul pas este sa alegeti produsul adecvat necesitatilor dumneavoastra. Apoi, o echipa de specialisti trebuie sa aiba grija ca tigla sa fie pozitionata corect si sa nu existe erori tehnice.

Odata ce stabilitatea acesteia este asigurata, trebuie sa stiti ca nici vantul, nici restul factorilor de mediu agresivi nu vor afecta structura acesteia. De asemenea, tigla metalica este rezistenta la coroziune si la variatiile de temperatura, mai ales la trecerea dintre anotimpuri. Insa, aceasta a fost proiectata special pentru a rezista celor mai dificile conditii climatice, dar si altor socuri mecanice usoare.

Deoarece are o greutate redusa si dimensiuni ce permit o manipulare facila, acest tip de tigle metalice este foarte usor de montat. Ele nu necesita eforturi prea mari, iar montarea este foarte rapida, sigura si eficienta. In plus, rezultatul obtinut consta intr-un aspect estetic placut, integrat in decorul intregii constructii, pentru ca totul sa arate perfect.

Unde gasiti tigle metalice de calitate superioara?

Daca acoperisul casei trebuie reconditionat, Triunion este alaturi de dumneavoastra cu cele mai bune tigle metalice, la cele mai bune preturi. De asemenea, ca solutii moderne si eficiente pentru acoperis, mai puteti opta penru tigle ceramice sau de beton, ideale pentru constructia si renovarea acoperisurilor. Asadar, daca vreti sa faceti o investitie inteligenta, accesati triunion.ro si aflati mai multe!

 

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică