articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tigari electronice Evod

Tigari electronice Evod

🕔14.Apr 2015

Fumatul este principala cauza a aparitiei cancerului pulmonar. Din nefericire, la noi in tara procentul celor care fumeaza il depaseste pe cel al nefumatorilor. In fiecare luna sunt diagnosticati in marile centre universitare din tara, zeci de persoane care sufera de cancer pulmonar din cauza fumatului. Desi este atat de nociv, o tigara continand peste 3500 de substante toxice, in prezent, se observa o scadere a varstei la care se incepe sa se fumeze. Astfel, daca in urma cu 20 de ani, foarte putini tineri sub 15 ani fumau, acum vedem peste tot, in parcuri, mall-uri, discoteci sau petreceri, copii si de 11- 12 ani care fumeaza. In incercarea de a-i ajuta pe fumatori sa se lase treptat de fumat, au fost inventate tigarile electronice.  Daca va intereseaza sa cumparati tigari eletronice evod, puteti apela cu incredere la magazinul Vapshop.ro.

Ce caracteristici tehnice au aceste tigari electronice evod?
Este bine de stiut faptul ca aceste tigari eletronice evod sunt foarte eficiente si apreciate de catre cei care se lupta cu fumatul. Spre deosebire de alte tipuri, aceste tigari electronice evod sunt dotate cu clearomizor, astfel se impiedica scurgerea de lichid, cat timp sunt utilizate. Clearomizorul poate fi schimbat la anumite intervale de timp, ceea ce inseamna costuri de intretinere mai mici. Foarte multe persoane au reusit sa se lase de fumat utilizand tigari electronice evod. Si dumneavoastra puteti sa fiti una dintre acestea.

De unde va puteti cumpara tigari eletronice evod?

Se stie faptul ca nu este deloc usor renuntarea la fumat. Foarte multe persoane duc  o lupta de multi ani cu acest viciu. Totusi, tigarile electronice sunt o solutie nou, inovativa si moderna care a dat deja rezultate in cazul multora. Astfel, puteti si dumneavoastra incerca, cumparand de pe site-ul magazinului vapshop.ro, care comercializeaza doar produse originale 100%.

Tigari electronice evod comercializate de magazinul vapshop.ro:
Tigara electronica Evod 1100 mAH- are o durata maxima necesara pentru reincarcarea bateriei  evod de 4 ore. Autonomia bateriilor difera de la o persoana la alta, in functie de cat de intens sunt utilizate. Durata de folosire a bateriei este de 300 de reincarcari. Pentru a putea fi folosit mai mult timp, este recomandat sa se incarcare complet acumulatorul de fiecare data. Producatorul acestei tigari eletronice evod este SmokeMania.

Tigara eletronica mini blister evod-reincarcarea clearomizorului cu lichid se realizeaza in foarte scurt timp. Bateria poate fi incarcata prin USB si are o capacitate de 420 mAH. Aceasta tigara electronica beneficiaza de 6 luni garantie. Capacitatea de care dispune clearomizorul este de 150 de fumuri. Producatorul acesteia este Sailebao.

Tigara electronica evod– Pot fi inhalate 1000 de fumuri, capacitatea clearomizorului este de 200 de fumuri, iar bateria sa este de 1100 mAh. Si acest model are garantie 6 luni. Este realizata de firma Sailebao.

Tigari eletronice evod- o metoda moderna pentru a putea sa renuntati la fumat

Nu mai amanati luarea unei decizii radicale si inceperea luptei pentru a scapa de acest viciu atat de nociv. Datorita acestor tigari eletronice evod, sansele de a reusi sunt mult mai mari. Aveti nevoie de vointa si rabdare. Vapshop.ro este alaturi de dumneavoastra, oferindu-va tigari electronice evod la cele mai avantajoase preturi de pe piata si avand o inalta calitate.