articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ti s-a stricat cardanul? Eurocardan Reparatii te scapa de neplaceri!

Ti s-a stricat cardanul? Eurocardan Reparatii te scapa de neplaceri!

🕔16.Apr 2015

Masinile cu care mergem la serviciu, iesim in oras si plecam in vacanta ne usureaza viata si fac deplasarea rapida. Nu ne dam seama de importanta lor decat atunci cand, din diferite motive, nu mai functioneaza. Le ducem la service si asteptam cu nerabdare sa le putem folosi din nou. Intre timp luam autobuzul, tramvaiul, chemam un taxi sau rugam rudele si prietenii sa ne duca unde trebuie sa ajungem. E atat de usor sa ai propria masina si sa conduci ori de cate ori vrei! Cand trebuie sa ajungi undeva, te urci in masina; cand ai nevoie de o evadare tot masina te duce undeva departe de casa. Condusul inseamna libertate si relaxare. Unii oameni devin atat de dependenti de propria masina, incat aleg sa o conduca si pe distante mici. Insa condusul nu este doar o placere, ci si o responsabilitate. Orice persoana care detine o masina trebuie sa se asigure ca toate piesele acesteia functioneaza perfect. Orice defectiune poate produce pagube si accidente. Siguranta pe care o ofera o masina in timpul condusului trebuie sa fie prioritara. Atunci cand banuieste ca ceva nu este in regula cu masina lui, un conducator auto trebuie sa o duca la un service. Specialistii de acolo pot sa inlocuiasca piesele uzate si sa reduca astfel riscul accidentelor.

Firma Eurocardan Reparatii executa reparatii cardane intr-un timp scurt, asa ca timpul in care nu veti putea folosi masina va fi mult redus. Piesele defecte vor fi inlocuite rapid cu unele noi. Apeland la Eurocardan Reparatii, aveti certitudinea ca va lasati masina pe mana unor specialisti si nu a unor asa-zisi meseriasi care nu au nici pregatirea, nici experienta necesara in acest domeniu.

Firma Eurocardan Reparatii din Bucuresti nu se ocupa doar de reparatii cardane, ci va pune la dispozitie si un magazin online de piese auto pentru autoturisme, camioane, masini si utilaje agricole. Printre produsele comercializate, se numara: crucile cardanice, rulmentii pentru cardan, piesele auto la comanda, discurile pentru ambreiaj, placa de ambreiaj, rulmentii de ambreiaj, scutul de motor metalic, pompele de servodirectie, suporturile pentru cardane, scutul pentru motor, capul de planetara, pompa de servodirectie, retarderele sau sistemele franare electromagnetice, rulmentii pentru roata etc. Magazinul online va permite sa cautati anumite piese dupa numele producatorului. Piesele auto comercializate de Eurocardan Reparatii apartin firmelor Alfa Romeo, Volkswagen, Audi, Volvo, BMW, Toyota, Chevrolet, Tata, Chrysler, Suzuki, Citroen, Subaru, Dacia, SsangYong, Daewoo, Smart, Daf, Skoda, Fiat, Seat, Ford, Scania, Honda, Renault, Hyundai, Porsche, Isuzu, Peugeot, Iveco, Opel, Jaguar, Nissan, Jeep, Mitsubishi, Kia, Mercedes, Land Rover, Mazda, Man si Lexus.

Printre serviciile furnizate de compania Eurocardan Reparatii se numara si reparatiile de ax a volanului, reparatiile pompelor de injectie si echilibrarile cardanelor. Piesele inlocuite sunt intotdeauna noi, iar montarea lor se efectueaza in conformitate cu standardele producatorului. Pentru reparatii cardane se ofera o garantie de sase luni. Reparatiile sunt executate in maxim 24 de ore. Apeland la Eurocardan Reparatii, spuneti adio perioadelor lungi in care va lasati masina in service.

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din