articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tevile corugate EuroEm – pentru proiecte incununate de succes!

Tevile corugate EuroEm – pentru proiecte incununate de succes!

🕔05.Feb 2014

Finalizarea cu succes a oricarui proiect depinde de echipa care se ocupa cu rezolvarea fiecarei etape in parte, de tehnologiile utilizate si, de foarte multe ori, de calitatea materialelor folosite. Aceleasi aspecte se aplica si in cazul in care te ocupi de proiectarea si construirea unei noi retele de canalizare sau de alte proiecte asemanatoare. Din aceasta cauza, lasam alegerea echipei de lucru la latitudinea ta, insa iti recomandam utilizarea unor materiale de calitate, cum sunt tevile corugate oferite de firma EuroEm.

Despre EuroEm

Compania EuroEm are ca obiect de activitate fabricarea si comercializarea tevilor corugate, dar si a unei game complete de fitinguri necesare acestor produse, cum ar fi coturi, ramificatii si garnituri de etansare. In productia tevilor corugate utilizam materiale superioare din punct de vedere calitativ, dar si tehnologii de ultima generatie, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Mai mult decat atat, personalul calificat al firmei va inspecta cu grija fiecare produs EuroEm, pentru a ne asigura ca tevile pe care le achizitionezi ajung la destinatia stabilita in cea mai buna stare!

Tevile corugate EuroEm – informatii generale

Tevile corugate EuroEm sunt realizate din polietilena cu strat dublu, de inalta densitate. Acestea au in structura lor un perete interior, un perete exterior si o mufa integrata (tevile pot fi comandate si fara aceasta componenta), fiecare indeplinind anumite functii, cum ar fi transportul fluidelor, asigurarea rigiditatii inelare, lipsa alunecarilor fata de sol, asigurarea rezistentei mecanice deosebite etc.

Tevile corugate pot fi utilizate intr-o gama vasta de domenii, nu doar in realizarea sistemelor de canalizare. Acestea sunt ideale pentru realizarea oricarui sistem subteran, cum ar fi sistemele de drenaj, antiviitura, protectia cablurilor subterane, fantani, puturi, podete,  sisteme de retentie ape pluviale, camine de inspectie si multe altele.

Avantajele tevilor corugate EuroEm

Tevile corugate cu pereti dubli EuroEm sunt primul produs de acest tip creat pe piata romaneasca, ajungand in scurt timp un produs cautat si apreciat pentru numeroasele beneficii:

–         Rezistenta crescuta, datorata structurii cu pereti dublii si a mijloacelor inteligente de montare

–    Facilitate in momentul intretinerii – tevile corugate EuroEm nu necesita operatiuni suplimentare pentru intretinere

–     Domenii vaste de utilizare – dupa cum am precizat si mai sus, tevile corugate Euro Em pot fi utilizate in aproximativ orice retea de trasnport subteran  a fluidelor fara presiune, dar si a retelelor de curgere libera

–        Posibilitatea de a alege dimensiunea dorita – EuroEm realizeaza tevi corugate in mai multe dimensiuni, pentru ca tu sa poti alege exact tipul de teava necesara proiectului tau

–       Greutate redusa – tevile corugate au o greutate redusa comparativ cu tevile obisnuite, ceea ce permite o cuplare simpla a tevilor, intr-un timp mult mai scurt.

Calitate superioara, garantat!

EuroEm utilizeaza echipamente si utilaje de productie total automatizate, iar produsele realizate sunt mereu imbunatatite datorita existentei laboratorului propriu de testare, dar si a personalului calificat care se afla mereu in tema cu ultimele tehnologii aparute si cu cerintele publicului. Tevile corugate EuroEm sunt realizate in proportie de 100% in conformitate cu normele in vigoare, pentru a elimina riscurile de munca sau afectarea mediului inconjurator.

Alege tevile corugate EuroEm pentru o instalare usoara, de scurta durata si pentru eficienta maxima! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.euroem.ro !

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare